UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MESUT YAR YAZDI: “SEN DİNLE KARADENİZ”

Posta Gazetesi’nin yazarı Mesut Yar bugün “Dudullu Postası”, “Zuhal Topal’la Sofrada”, “Sen Anlat Karadeniz” isimli başlıkları köşesine taşıdı.İşte o köşe yazısı;

MESUT YAR YAZDI: “SEN DİNLE KARADENİZ”

O ARTIK RAFLARDA...

“Dudullu Postası” geçtiğimiz yıl Blu TV’de yayınlanmış bir mini dizi olarak aklımda kalmıştı. Ama belli ki öyle kalmayacak... Alfa Yayınları dizinin kitabını çıkarmış. Daha önce dizi izleyip “Aşk-ı Memnu”, “Çalıkuşu”, “Fi”, “Behzat Ç.” gibi kitaplara satış rekoru kırdıran (seyirci) okurlara duyurulur...

FRAGMANI GÖRÜNCE BEN...

FOX, “Zuhal Topal’la Sofrada” isimli yeni yarışmanın fragmanını yayınladı. Dikkatimi fragmanın tanıtım sesi çekti... Artık nereden bulunmuşsa “Yemekteyiz” (TV8) programının dış sesiyle tıpkı kopya bir tonlaması vardı... Böylece programın kimi kendine rakip gördüğü de ortaya çıktı. Yanılıyorsam, biri beni çimdiklesin!

SEN DİNLE KARADENİZ

Dizilerde en önemli unsurlardan biri de müzik. “Sen Anlat Karadeniz” (atv) isimli dizinin jenerik müziği Türkiye’de ilk kez kurulan bir kemençe orkestrasıyla tekrar yorumlandı... Dizinin yapımcısı Osman Sınav ağabeyimiz ortaya çıkan eserden bir hayli ümitli. Bu özel çalışmayı Karadeniz’e armağan etmiş bile. Bakalım Karadeniz de bu armağanı sevecek mi?

REKLAMLARIN DEDİĞİ...

Bir araştırmaya göre televizyon ekranına reklam veren sektörler arasında gıda birinci sırada geliyor. İkinci sırayı kozmetik alırken üçüncü sırada da iletişim teknolojileri yer alıyor... Yani buradan çıkaracağımız net sonuç; ekonomik durumlar ne olursa olsun ne yemekten ne süslenmekten ne de laflamaktan vazgeçiyoruz. Eh, modern zamanlarda yaşam da bu üçgenin içinde seyretmiyor mu zaten?

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13