UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYA DOĞAN YAZDI: “MÜSLÜM’Ü ÇOK MERAK EDİYORUM”

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan bugün “Erkenci Kuş” “Ufak Tefek Cinayetler’i” yerinden eder ve “Müslüm’ü çok merak ediyorum” isimli başlıkları köşesine taşıdı. İşte o köşe yazısı;

OYA DOĞAN YAZDI: “MÜSLÜM’Ü ÇOK MERAK EDİYORUM”

"Erkenci Kuş UTC’yi yerinden eder"

Erkenci Kuş, her hafta yükselen reytingiyle tartışmasız bu yaza damgasını vurdu. Kış ayında bile alınamayan reytinglere imza atan dizi belli ki sezonda da yerinde kalacak. Yani en azından eylül sezonu açıldığında salı akşamları ekranda Erkenci Kuş olacak. Bu durumda Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle yarışacaktır. Bir de yeni yarışa katılanlarla...

Peki, Star TV’de salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’e ne olacak? Yaz ayında başlayan bir dizi eğer beklentinin üzerinde yüksek reytinge imza atarsa sezonda yerini garanti altına alır. Eğer yaz dizisinin reytingi sezonda yayınlanan diziden daha fazlaysa yaz dizisi sezonda o günde kalmaya devam eder. 

Erkenci Kuş bu reytinglerle devam ederse Ufak Tefek Cinayetler başka bir güne gitmeye mecbur kalacak. Gerçi sezon finali reytingine bakıldığında bile Ufak Tefek Cinayetler’in şu anda gün değiştirdiğini söyleyebiliriz. İşin ilginç tesadüfü ise Ufak Tefek Cinayetler’in senaristi Meriç Acemi’nin aynı zamanda Erkenci Kuş’un özgün hikayesinin sahibi olması. Yani salı akşamı hangi dizi gelirse gelsin hikayesinde Meriç Acemi imzasını taşıyacak.

• UTC: Ufak Tefek Cinayetler.

Müslüm’ü çok merak ediyorum

Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı “Müslüm” filmi 26 Ekim’de vizyona giriyor. Timuçin Esen’in Gürses’e hayat verdiği filmin senaryosunda Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi imzası var. Ben senaryonun ilk versiyonunu okuma fırsatı bulmuştum.

 Hakan Günday Müslüm Gürses’in hayatını öyle bir kaleme almıştı ki, sanki bir senaryo okumuyordum, inanılmaz sürükleyici bir kitabın sayfalarını çeviriyordum. Bazı yerlerde durup hıçkırarak ağladım. Senaryoyu gözyaşları ve tebessümle bitirdim. Çok az işi okurken böyle içiniz yanar. Tam öyle bir iş okuduğuma emindim. Bir an önce beyazperdede izlemek için can atıyorum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13