UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL’İN TV PROGRAMI BUGÜN BAŞLIYOR!

Sır gibi sakladı. Yaklaşık bir ay önce Kanal D’nin canlı yayınında 15 Ağustos’ta TV’de programının başlayacağını açıklamıştı ve o gün geldi çattı. Bakalım bugün hangi kanalda ortaya çıkacak?..

SEREN SERENGİL’İN TV PROGRAMI BUGÜN BAŞLIYOR!

Biz Seren Serengil’in yalancısıyız!..

Beyan O’nun beyanı… (Videoda göreceğiniz gibi)

Biz de O’nun sözüne güvenerek, bu haberi kaleme aldık.

Ve önce tebrik ediyoruz, iyi sakladı…

Ancak, birkaç gündür TV’lere soruyoruz, ediyoruz, tanıtımlara bakıyoruz, bulamadık!..

Sonrasında Medya içindeki arkadaşlara sorduk, yorumlarını istedik. Kim doğrusunu bilirse; şu anda adı ve soyadını sadece baş harfleriyle yazacağımız arkadaşı açıkça ilan edip “bileni” açıklayıp, tebrik edeceğiz, çünkü biz çözemedik.

Soru şu: “Seren Serengil, üstteki videoda izlediğiniz gibi 15 Ağustos’ta ekrandayım dedi. Peki sizce bugün hangi kanalda başlayacak?..”

G.K: Bence yeniden Star TV’de olabilir, saat 10.30’u bekleyelim. Diğer kanalların olumsuz dönüş yaptığını duydum.

İ.K: Bence yine doğru söylemiyor. Hiçbir kanalda başlayacağı yok. Şimdi bugün sorsanız, ben aslında 15’inde ekran ısınmalarına-çalışmalarına başladığımı söylemek istemiştim falan deyip, yine birkaç ay ötelemeyle, milleti oyalamaya gidecektir.

Ü.Ö: Son mahkeme kararlarında gördüğüm kadarıyla ikametini artık Dubai’de bir adres olarak veriyor. Belki bir Arap kanalında başlayacaktır, o yüzden burada bizim haberimiz olmayabilir.

A.T: Süveyş kanalında!.. Şakası bir yana bence Seren artık sadece YouTube kanalında ortaya çıkabilir. Ama O’nun Youtube kanalı da o kadar zayıf ki, orada da çıkmaz sanırım. (Ama oraya kalacak gibi) Zaten 50’ye gelmiş, bence hırs yapmasın, dinlensin artık…

S.M: Star, ATV, Kanal D, Show TV, Fox TV, TRT, Beyaz TV, UçanKuş TV v.s olmaz… Bu kanallardan biri olsaydı tanıtım yapardı. Diğer kanallar olabilir mi, bilemiyorum.

E.Y: Bence, sadece instagram hesabında… Ya Yaşar İpek’i havuzda çekerken ya da Yaşar İpek O’nu daha önce yaptığı gibi görüntüleyip, “Bakın selülütleri yok” derken görebiliriz. Ya da görümcesiyle barışıp(Eylem İpek, O’nun aktif olan instagram hesabında canlı yayın yapabilir.

E.Ş: Sezonun işleri belli oldu. 2019 yazını yani 15 Ağustos 2019’u kastetmiş olabilir ama…

Sizce?.. (Görüşünüzü ve yorumunuzu ucankusmedya instagram

 hesabımızdaki habere yapabilirsiniz)

Ayrıca videonun tamamını alttaki linkten izleyebilirsiniz!

https://www.youtube.com/watch?v=EGslaPhZgJ0

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil