UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METİN ÇANAK’TAN “MELEKLERİN AŞKI” SÜRPRİZİ!

Metin Çanak UçanKuş muhabiri Tarık Eker’e samimi açıklamalarda bulundu.

METİN ÇANAK’TAN “MELEKLERİN AŞKI” SÜRPRİZİ!

Hem oyuncu hem müzisyen olan Metin Çanak oynadığı dizi ‘Yeni Gelin’le ilgili tüyolar vererek, “bomba gibi bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Çocukların “Yeni Gelin” hastası olduğunu da dile getiren oyuncu, “bütün ekibin işe aşık olmasına bağlıyorum başarının sırrını” şeklinde konuştu.

'MELEKLERİN AŞKI'NDAN TEKLİF!

“Meleklerin Aşkı” dizisinde de oynayabileceğini söyleyen Çanak, “yeni sezonda da böyle bir teklif var Meleklerin Aşkı dizisinden. Zaten sıkı takip ettiğim ve reytingleri yüksek olan bir dizi, Ersoy Güler projeleri zaten klasiktir. Her zaman 100 programın içindeyiz çok şükür” dedi.

“Meleklerin Aşkı”nın yeni sezonda da devam edeceğini belirten oyuncu, sinema projelerinden de bahsederek şunları söyledi:

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan Adana’ya göç etmiş Adana’daki o kültürle entegrasyonu sağlayamamış, ailenin yaşadığı sıkıntıları ve zaman içersinde Çukurova kültürüne entegre olabilecekler mi türünde bir proje var”

"KALBİMDE BİRİ VAR AMA HAYATIMDA YOK"

Yaptığı işlerle daha çok gündemde olmayı tercih eden oyuncu özel hayatında ise, “kalbimde olan biri var ama özel hayatımda yok” dedi.

Öte yandan sosyal sorumluluk projelerinde de sık sık yer alan oyuncu aynı zamanda uzun zamandır müzikle de ilgileniyor.

METİN ÇANAK’IN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARININ TAMAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTE:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13