UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL'E "DÜĞÜN" ŞOKU!

Seren Serengil, Yaşar İpek’le Bodrum’da düzenlediği “düğün yemeği”nde masalar boş kalırken, ünlülerden sadece Deniz Akkaya katıldı. Akkaya dışında sadece birkaç gazeteci düğüne gelirken, durum “Ekranlardayken dost biriktirmek lazım… Şimdi artık TV programı da yapmayınca, ne şarkıcı, ne oyuncu düğüne kimse katılmadı” yorumları yapıldı. Serengil’in düğün için kurduğu “WhatsApp” grubu da “Gelemiyoruz” yazılarıyla doldu, hatta Demet Akalın gibi isimler de kurulan gruptan hemen çıkmayı tercih etti.

SEREN SERENGİL'E "DÜĞÜN" ŞOKU!

Üzücü bir durum…

Günlerce hazırlan ve çevrenden, özellikle de TV programı yaparken, sürekli isimlerini andığın ünlülerden hiç biri gelmesin!.. Deniz Akkaya hariç…

Davet edilenlerden, ne bir ses sanatçısı, ne de bir dizi oyuncusu bile katılmadı düğüne… Hatta bazıları Bodrum’da olmalarına rağmen!..

Sadece birkaç gazeteci…

Ve boşu boşuna kurulan bir WhatsApp Grubu…

Artık TV’de yorumculuk yapamayacağı belli olunca, zamanında dost biriktirmemenin çok üzücü ve acı bir tablosuyla karşı karşıya kaldı Seren Serengil

Şimdi “Ben onları davet etmedim” dese doğru değil…

“Çok az kişi katılsın istedim” dese, ortada bir WhatsApp Grubu var, öyle olmadığını gösteriyor!.. V.s v.s

İyiyken, en azından TV’de programı varken, kavgayı, davaları v.s  v.s tercih etmeseydi, belki hiç bunları yaşamayacaktı.

Biz ise UçanKuş Ailesi olarak bu zor gününde (aslında en mutlu günü olması lazım) kendisine kafayı hiçbir şeye takmamasını öneriyor ve eşiyle bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13