UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE YENER'İN 30 YILLIK HASRETİ SON BULUYOR!

Hande Yener’in yaz konseri turu tüm hızıyla devam ediyor. Önceki akşam Bodrum’da konser veren Hande Yener samimi açıklamalarda bulundu.

HANDE YENER'İN 30 YILLIK HASRETİ SON BULUYOR!

İngilizce şarkısının yakında çıkacağını duyuran Hande Yener, “İngilizce şarkı çıkmak üzere, güzle bir sürpriz olacak klibi de ilginç bulacaklar.

Hayaldi, ilk müzik yaşamına başlarken sürekli yabancı müzik dinliyordum, genç kızlık dönemimde ikon olarak kendime onları görüyordum. Nasıl olacak diyordum. Güzel bir başlangıç oldu. Kendi dilim ve kendi ülkem değil ama dünyaya müzik yapıyoruz diye düşünüyorum.

 İlk ‘Yalanın Batsın’ söyleyen Hande’den bu noktaya gelindiği gibi yabancı işlerimde de gelişeceğimi biliyorum. Faydee’le de önümüzdeki hafta klibi çekiyoruz” şeklinde konuştu.

“BEN NASIL ESKİMİYORSAM ONLAR DA ESKİMEYECEK”

18 yıldır müzik öğrenmekle geçti hayatım, mütevazi olamayacağım. Bütün bunları düşünerek çıkarıyoruz şarkıyı. “Sebastian” gibi “Yalanın Batsın” gibi hiç biri eskimeyecek ‘Beni Sev’de eminim ki klasikleşecek. Ben nasıl eskimiyorsam bütün bunlar da eskimeyecek”

“ÇOK PARA HARCAYINCA ŞIK OLMUYORSUNUZ”

Leopar desenli saten kıyafeti,  paletli şortuyla ve altına giydiği çizmeleriyle kendine özgü tarzını yansıtan ünlü şarkıcı gazetecilerin, “çok para harcamışsınız belli” sorusuna, “Çok para harcayınca çok şık olmuyorsunuz. Zevkli olmak gerekiyor. Bir de ben sahnede nasıl rahatsam öu-yle olmayı seviyorum. Uzun tuvaletlerle hiçbir zaman öyle bir tarzım olmadı. Deli ve çılgın gördüğünüz gibi. Normal yaşamımda sıradan biriyim ama sahnede çok sıradışıyım” şeklinde cevap verdi.

“İNŞALLAH EVLENİRLER”

Oğlu Çağın’ın ciddi beraberlik yaşadığını belirten Yener, “Çok seviyorum Dilara’yla birlikte, çokta istiyorum evlen diyorum, inşallah evlenirler” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13