UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM BELEVİ’YE AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNAN KİM?

Beyaz TV'nin sevilen programı ''Mertçe Sohbetler''in bu haftaki konuğu ünlü oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi'ydi...

CEM BELEVİ’YE AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNAN KİM?

“AVM ŞARKICISI DEĞİLİM AMACIM AÇIK HAVALARI DOLDURMAK”

Küçükken megastar Tarkan'ı izleyerek şarkıcı olma hayalleri kurduğunu anlatan Cem Belevi; AVM şarkıcısı olmadığını, amacının açık hava konserlerini doldurmak olduğunu sözlerine ekledi...

“AHLAKSIZ TEKLİFLER ALIYORUM VE TACİZE UĞRADIM”

Genç kızların sevgilisi genç sanatçı program esnasında flaş açıklamalar yaptı. Sunucu Mert Doğan'ın 'Hiç ahlaksız teklif aldın mı?' sorusuna 'Evet' yanıtını veren Cem Belevi, bazı hayranlarının kendisine çıplak fotoğraflarını yollayarak ahlaksız tekliflerde bulunduklarını itiraf etti. Bu fotoğrafların ilişkisi varken de geldiğini belirten Cem Belevi, yollanan fotoğrafları her seferinde görmezden geldiğini ve sildiğini söyledi.

Bir Almanya konserinde bayan hayranı tarafından cinsel tacize uğradığını da anlatan sanatçı, hayranıyla fotoğraf çekimi esnasında elle tacize uğradığını ve bu tip olayların başına çok geldiğini de ekledi.

'SEVGİLİSİ ZEHRA YILMAZ'LA EVLENİYOR MU?'

Geçtiğimiz günlerde Çeçme'de sevgilisi Zehra Yılmaz'a yüzük hediye ettiğini öğrendiğimiz genç sanatçı, evlilik teklifi yapmadığını ve yakın zamanda da evlenmeyi düşünmediğini belirtti. Programın daimi konuklarından, ünlülerin yaşam koçu Meltem Kerimoğlu'nun 'Cem Belevi'nin evliliği 2021'de olacak' öngörüsü de genç popçuyu bir hayli şaşırttı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM BELEVİ