UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞÇE'Yİ KALDIRIM TAŞIYLA HASTANELİK ETTİ, SERBEST BIRAKILDI!

İzmir'de kafede otururken Okan Ş.'nin kaldırım taşlı saldırısına uğrayan Tuğçe Koçaş (26), başından yaralandı. Koçaş hastanede ameliyata alınırken, gözaltın alınan Okan Ş. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Genç kızın babası Suat Koçaş, saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

TUĞÇE'Yİ KALDIRIM TAŞIYLA HASTANELİK ETTİ, SERBEST BIRAKILDI!

Tuğçe'yi kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest bırakıldı Ankara'da yaşayan Koçaş ailesinin kızı tercüman Tuğçe Koçaş, yaz tatilini değerlendirmek için İzmir'in Menderes ilçesine bağlı tatil beldesi Gümüldür'e geldi.

Tuğçe'yi kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest bırakıldı Burada, çevirisini yaptıkları kitapları kiraladıkları stantta satan Tuğçe Koçaş ve arkadaşı Sanem Şahin, dün akşam saatlerinde, Gümüldür'de sahil kenarında yürüyüşe çıktı.

Tuğçe'yi kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest bırakıldı İkiliye, Tuğçe Koçaş'ın halası Serap Koçaş ile Senem Şahin'in annesi Pervin Yorulmazlar da eşlik etti. Daha sonra bir kafede oturan ve sohbet eden kadınlar, şakalaşmaya başladı. Bu sırada iddiaya göre Okan Ş., Tuğçe Koçaş'ın kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, kaldırım taşını genç kadına fırlattı.

Tuğçe'yi kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest bırakıldı Kaldırım taşının başına, sağ gözünün üst kısmına isabet esmesiyle ağır yaralanan Tuğçe Koçaş, hemen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tuğçe'yi kaldırım taşıyla hastanelik etti, serbest bırakıldı Beyin ve sinir cerrahisi biriminde 3 saat süren bir ameliyat geçiren Koçaş, daha sonra servisteki odaya alındı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Okan Ş. ise, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkatil  dehşet  serbest