UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AMAN DİKKAT! CİNSEL ORGANINA KOYDU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ABD'de yaşayan fotoğrafçı Amanda Stanley, kullandığı tampon yüzünden az daha ölüyordu. Tampondan bir parça vücudunda kalınca hastaneye kaldırılan genç kadının sağlık durumu iyi ama yaşadıklarının tüm kadınlara örnek olmasını istiyor.

AMAN DİKKAT! CİNSEL ORGANINA KOYDU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ABD'de yaşayan fotoğrafçı Amanda Stanley, ölümden döndü. Sebebi ise kullandığı tampon. üksek ateş, tansiyon, kusma gibi belirtilerle hastaneye kaldırılan Amanda için doktorlar, "24 saat içinde buraya gelmeseydi muhtemelen ölecekti." yorumunda bulundu.

ABD'de yaşayan Amanda Stanley, vajinasının içinde kalan tampon parçası yüzünden neredeyse ölüyordu. Fotoğrafçılık işiyle uğraşan Amanda Stanley, içinde kalan tampon yüzünden toksik şok sendromu yaşadı.

Ölümle burun buruna kalan talihsiz kadın regl döneminden sonra grip, yüksek ateş benzeri şikayetler yaşayınca basit bir soğuk algınlığı yaşadığını düşündü ancak tuvalete gittiğinde olayın bambaşka bir nedenden kaynaklandığını anladı.

Tuvalet kağıdına baktığında gazlı bez parçasını gören Amanda, 'Soğuk algınlığı yaşadığımı düşünüyordum. Fakat tuvalete gittiğimde içimden gazlı bez çıktığını gördüm ve bunun bir tampon olduğunu anladım.

Hemen çantamdaki temiz bir tampona baktım ve pamuğu bir arada tutan bir astar olduğunu farkettim. 40 derece ateşim vardı hemen jinekoloğumu aradım ve acil olarak gelmemi istedi. Korkmaya başlamıştım. Tampon içimde ne kadar süredir böyle bilmiyorum ama eğer bunu 24 saat sonra keşfetseydim şimdi yaşamıyor olacaktım. Hastaneye zamanında geldiğim için, durumumun doğru şekilde teşhis edilmesi ve tedavi olabildiğim için çok şanslıyım' diye konuşuyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAMERİKA