UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ ÇAKIR-CÜNEYT ÖZDEMİR-VOLKAN YÜKSEL AYNI KAREDE ÇIKTI!

UçanKuş’a bilgi ve belgeler gelmeye devam ediyor.

DENİZ ÇAKIR-CÜNEYT ÖZDEMİR-VOLKAN YÜKSEL AYNI KAREDE ÇIKTI!

İşte önce Deniz Çakır’la Cüneyt Özdemir’in selfiesinde Volkan Yüksel’in de olduğu fotoğraf karesinin tamamı elimize ulaştı;

Sonrasında Volkan Yüksel’in 6 Haziran’da attığı ve sonra sildiği iddia edilen bir tweet tarafımıza ulaştı;

Bu arada Deniz Çakır'da sevgilisi Güvenç Dağüstün ile fotoğraf paylaştı;

Güvenç Dağüstün ise Sözcü’den Ömercan Altay’a açıklama yaptı;

“Bu çocuk işsiz güçsüz bir çocuk. Skandal yaratmak isteyen, meşhur olmaya çalışan bir çocuk. Üç ayrı kadın arkadaşımızın mahkemeden bu çocuk ile ilgili kadına tacizden uzaklaştırma kararı var. Mekana geldiği gün insanlar huzursuz oldu. Ben de yanına gidip “Bu mekanda istenmiyorsunuz, lütfen gider misiniz” dedim. O da, ‘Anladım konuyu. Arkadaşlarım tuvalette, gelsinler gidiyorum’ dedi. Sonra da gittiler zaten. Tek diyaloğum budur çocuk ile. İtiş kakışı bırakın, yüksek sesle konuşma bile geçmedi aramızda. Gecenin güvenlik kamerası kayıtları da var. Çocuk gitmiş ertesi gün karakola, şikâyetçi olmuş. İfadesini biliyorsunuz zaten. Beni de çağırdılar, ertesi gün öğleden sonra, gittim, ifade verdim. Şikâyetçiymiş, ben de şikâyetçi oldum. Kendi arkadaşlarının ifadesi bile çocuğu yalanlıyor. Konu bu. Çocukla ilgili Deniz de uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ünlü olmaya çalışan, dengesiz bir çocuk. Çok da ciddiye almıyoruz.”

Haberin ilk çıkış kaynağı olan karakol ifadeleri ile sonrasında Cüneyt Özdemir ve Deniz Çakır tarafından yapılan açıklamaları ise aşağıdaki linklerden okuyabilirsiniz.

 

 “DENİZ ÇAKIR, CÜNEYT ÖZDEMİR’LE AŞK YAŞIYORDU VE...!!!"


DENİZ ÇAKIR OLAYINA CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN CEVAP!


CÜNEYT ÖZDEMİR'İN ARDINDAN DENİZ ÇAKIR’DAN CEVAP GELDİ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13