UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EN KORKUNÇ ÇOCUK İSTİSMARI DAVASI'NDA KARAR ÇIKTI!

Almanya'da Berrin T. ile erkek arkadaşı Christian L., oğullarını iki yıl boyu 'derin internet' üzerinden pedofillere satmak suçundan hüküm giydi. Soruşturmayı yürüten yetkililer, bugüne kadar gördükleri en korkunç çocuk istismarı dosyasıyla karşı karşıya olduklarını söyledi.

EN KORKUNÇ ÇOCUK İSTİSMARI DAVASI'NDA KARAR ÇIKTI!

Almanya’da bir çift, dokuz yaşındaki oğullarını iki yıl boyu ‘derin ‘internet (Deep Web)’ üzerinden pedofillere satmak suçundan hüküm giydi. Freiburg’daki mahkeme tarafından ismi Berrin T. olarak açıklanan 48 yaşındaki anne 12 yıl 6 ay, Christian L. adlı 39 yaşındaki erkek arkadaşı ise 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BBC Türkçe’nin haberine göre, çift aynı zamanda cinsel istismar, fuhuşa zorlama, çocuk pornografisi dağıtımı ve ağır cinsel saldırıdan da suçlu bulundu. Dokuz yaşındaki erkek çocuğu kendilerinin de istismar ettiklerini itiraf eden çift, ona ve üç yaşındaki bir kıza daha verdikleri zarar nedeniyle 42 bin 500 euro para cezasına da çarptırıldı.

‘EN KORKUNÇ ÇOCUK İSTİSMARI DOSYASI’

Soruşturmayı yürüten yetkililer, bugüne kadar gördü

YETKİLİLER ÇOCUĞU AİLESİNE GERİ VERMİŞ

Alman medyasında, Baden-Württemberg eyaletinin sosyal hizmetler yetkilileri de tacizi önleyemedikleri gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olmuş durumda. Sosyal hizmetler görevlilerinin çocuğu geçmişte ailesinden bir süreliğine aldığı ancak sonrasında geri verdiği bildiriliyor. Daha önce cinsel taciz suçundan hüküm giyen 39 yaşındaki Christian L.’nin, çocukla birlikte yaşamasına izin verilmiş olması da tartışılıyor.

Anne Berrin T.’nin suça, önce sevgilisini kaybetmek istememesi sonrasında ise maddi getirisi nedeniyle ortak olduğu mahkeme tarafından açıklandı. Çiftin pedofillere ulaşma amacı ile kullandığı,”derin internet” alanına ancak geliştirilmiş özel tarayıcılar aracılığı ile ulaşılabiliyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalmanya  istismar