UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BENFICA - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Benfica - Fenerbahçe karşılaşması... Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada bitirerek, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama fırsatı elde eden Fenerbahçe, Benfica ile karşı karşıya geliyor.

BENFICA - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Sarı - Lacivertliler, haftaya İstanbul'da oynayacağı karşılaşma öncesi Portekiz'den avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor.

AYEW BELİRSİZ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew'in Portekiz deplasmanında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. Sakatlığı bulunan Ganalı futbolcunun, yapılacak son kontrollerin ardından sahada olup olmayacağı belli olacak.

JOSEF CEZALI

Fenerbahçe'de zorlu randevu öncesi Josef de Souza'nın cezası bulunuyor. Sarı - Lacivertliler'de ayrıca uzun süredir sakatlığı bulunan İspanyol golcü Roberto Soldado'nun da forma giymesi beklenmiyor. Fenerbahçe’de Salih Uçan, yeni transferler Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, sakatlıkları bulunan Aatıf Chahechouhe ile İsmail Köybaşı 23 kişilik kadroya alınmamıştı. Karşılaşmanın rövanşı 14 Ağustos Salı günü Ülker Stadı’nda oynanacak.

Benfica maçının hakemi Aleksei Kulbakov oldu

Portekiz ekibi Benfica ile Fenerbahçe arasında 7 Ağustos Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk karşılaşmasını Belarus Futbol Federasyonu’ndan Aleksei Kulbakov yönetecek.

Aleksei Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ile Oleg Maslyanko yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denis Scherbakov olacak.

Benfica - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

7 Ağustos Salı günü oynanacak ve saat 22:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFENERBAHÇE  BENFİCA