UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATHENA AÇIKHAVA'DA BİNLERCE KİŞİ İLE COŞTU!

Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer alan, Türk rock müzik tarihinin en başarılı ve dinamik gruplarından Athena, 4 Ağustos Cumartesi gecesi Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında hayranları ile buluştu.

ATHENA AÇIKHAVA'DA BİNLERCE KİŞİ İLE COŞTU!

3 saate yakın sahnede kalan Athena, Harbiye’yi dolduran 5000 kişi için eğlencenin fitilini “Kalbi”, “Kafama Göre” ve “Arsız Gönül” ile ateşledi. Yıllar içinde kitlesini genişleten, her performansı kolay kolay hafızalardan silinmeyen Athena, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumladı.

Konserin ikinci yarı sürprizi: AHMET ASLAN

Konserin ikinci yarısında Harbiye’yi dolduran binlerce kişiyi bekleyen büyük sürpriz Ahmet Aslan oldu. “Grup olarak bizi çok etkileyen, sevgili dostumuz, Ahmet Aslan” diyen Gökhan Özoğuz alkışlar eşliğinde konserin ikinci yarısında Ahmet Aslan’ı sahneye davet etti.

Ahmet Aslan ile Athena “Yarin Derdini Ver Bana”, “Geberiyorum” ve “Minnet Eylemem”i birlikte yorumladı.

Athena performans sonunda Aslan’a teşekkür ettikten sonra “Parçalanıyoruz” ile konsere hız kesmeden devam etti.

Grup seyircinin yoğun tezahüratları eşliğinde çıktıkları biste “Skalonga”, “Öpücülk”, “12 Dev Adam” ve “Holigan”ı söyledi.

Athena; Gökhan Özoğuz (vokal), Hakan Özoğuz (gitar), Umut Arabacı (gitar) Emre Ataker (klavye) ve Sinan Tınar’dan (davul) oluşuyor.

Geçtiğimiz yıl yayımlanır yayımlanmaz “Ses Etme” klibiyle ülke çapında büyük ses getiren bir işe imza atan Athena; sözleri Nazım Hikmet Ran’ın “Günler” şiiri, bestesi ise Ali Kocatepe’ye ait “Geberiyorum”u 2017’de single olarak yayınlandı. Grup 2018’in son aylarında yayınlayacakları yeni albümleri üzerinde çalışmalarına devam ediyor. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERathena  ahmet aslan  konser  sürpriz