UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KOYUNLAR HASTANE BAHÇESİNE DALDI!

Kahramanmaraş’ta koyun sürüsü yolunu kaybederek bir hastane bahçesine giriyor, o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

KOYUNLAR HASTANE BAHÇESİNE DALDI!

Olay, yaklaşık bir hafta önce Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşandı. Sahibinin ismi öğrenilemeyen koyun sürüsü Kara Elbistan Mahallesi’nde otlarken bir Elbistan Devlet Hastanesi bahçesine girdi. İlginç görüntüler çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Görüntülerde koyun sürüsü bir anda hastane bahçesine girerek çevredeki otlardan yemeye başlıyor. Sürünün hastane bahçesine girdiğini gören çoban ise arka taraftan koşarak hastaneye giriyor. Çoban daha sonra koyun sürüsünü hastane bahçesinden dışarı çıkartıyor.Olay, yaklaşık bir hafta önce Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yaşandı. Sahibinin ismi öğrenilemeyen koyun sürüsü Kara Elbistan Mahallesi’nde otlarken bir Elbistan Devlet Hastanesi bahçesine girdi. İlginç görüntüler çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Görüntülerde koyun sürüsü bir anda hastane bahçesine girerek çevredeki otlardan yemeye başlıyor. Sürünün hastane bahçesine girdiğini gören çoban ise arka taraftan koşarak hastaneye giriyor. Çoban daha sonra koyun sürüsünü hastane bahçesinden dışarı çıkartıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkahramanmaraş