UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN AÇIKLADI! O HAVALİMANININ İSMİ BELLİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muş'ta yapılan yeni havalimanının adını açıkladı. Yeni havalimanına "Muş Havalimanı" denmeyeceğini belirten Erdoğan "Oranın adını da Sultan Alparslan HAvalimanı koyalım" dedi.

ERDOĞAN AÇIKLADI! O HAVALİMANININ İSMİ BELLİ OLDU!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin 100 günlük eylem programını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde açıkladı. Projelerin yeni dönemin ateşleyici gücü olacağını kaydeden Erdoğan, Kanal İstanbul'un her iki tarafında iki butik şehir kurulacağını söyledi. Erdoğan, yeni dönemde sosyal yardımdan ziyade istihdama yönlendirecek yeni bir anlayış ortaya koyacaklarını kaydetti. Erdoğan, vatandaşlara "Gelin yastık altındaki dövizinizi çıkarın" çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100 Günlü İcraat Programı'nı açıkladığı roplantıda, Muş'a yapılan yeni havalimanının adını açıkladı.

Erdoğan, yeni havalimanının ismini açılışta açıklamayı planladığını ancak bugünün de bir açılış sayılabileceğini belirterek şunları söyledi:

"SULTAN ALPARSLAN HAVALİMANI"

Şimdi heyecanlandım. Açılışta veririz diyordu arkadaşlarımız ama. Muş ve Kahramanmaraş Havalimanlarının terminal binaları bitiyor. Şimdi artık "Muş Havalimanı" demeyelim dedik arkadaşlara. Bugün de bir nevi açılıştır. Oranın adını da Sultan Alparslan Havalimanı koyalım.

İnşallah 26 Ağustos'ta zaten Malazgirt'teyiz. Oradan inşallah yürüyüşümüzü yapacağız.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN