UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖŞE YAZARLARINDAN SEÇMELER! "YEŞİLÇAY’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK!"

TV yazarları bugünkü köşelerinde yine oldukça önemli ve dikkat çeken konulara değinmişler. İşte sizin için derlediğimiz yazılar…

KÖŞE YAZARLARINDAN SEÇMELER! "YEŞİLÇAY’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK!"

MESUT YAR – POSTA

NEREYE GİTTİ BU İZLEYİCİ?

Reytinglerin düşüklüğünü gören herkesin aklında başlıktaki soru var. Şaka değil reytingler yüksek sezona göre yarı yarıya düştü...

Aslında izleyicinin bir yere gittiği yok. Yine ekranın başında. Ama bu kez yazlığın balkonundan, belediyenin çay bahçesinden, kıraathanenin ortak televizyonundan, kaldığı otelin odalardaki ekranından izliyor...

Eh o zaman TV’ler için yaz tatili yapmak efektif mi? Hayır! Yapılacak şey belli. Televizyon izlediği yeri değiştiren deneğe ölçüm makinesini de yanında götürme şansı vereceksin. Hadi bu çok külfetli oldu; o zaman yazlık denek sistemi kuracaksın! Gerçek rakamlar ortaya çıkınca başta TV yöneticileri olmak üzere herkes şaşıracak. Reklam veren de, ekran işçisi de artık reytinge bakmayı alışkanlık haline getirmiş izleyici de! Mesela bir Fatih Portakal’ın iki ay tatil yapma lüksü var mı? Ya da çok izlenen bir dizinin üç ay ara verme gibi şansı? Yok arkadaş. Çünkü bizi çalışmak kurtaracak!

SİNA KOLOĞLU – MİLLİYET

NURGÜL YEŞİLÇAY’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK!

‘Gülperi’, yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen başrolü paylaşıyor. Çekimler, Gaziantep’te başladı. Dizide Gülperi’nin (Nurgül Yeşilçay) gençliğini Kayra Zabcı oynayacak. Tıpkısının aynısı... Kayra için bu belki de sıçrama olacak. Zabcı, 2013’ te Türkiye ve Dünya Çocuk Best Model yarışmasında birinci olmuş. Yani şöhreti küçük yaşlarda yakalamak için yola çıkmış, ‘tesadüflere’ bırakmamış. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’ne girmiş, okulu bitiyor. Bugüne kadar ‘Küçük Ağa’, ‘Aşktan Kaçılmaz’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Vatanım Sensin’in gibi birçok dizi ve filmde oynamış. Zapcı’yı ‘Gülperi’de Yeşilçay’ın gençliği ve ilk aşkı sonrasında gelen evlilik hikayesinin bölümlerinde izleyeceğiz.

ALİ EYÜBOĞLU -  MİLLİYET

OKTAR’IN KEDİCİKLERİ VE DEVLET OTORİTESİ

Adnan Oktar Örgütü’ne mensup 180 kişi tutuklandı, ama bu sayıdan çok daha fazlası dışarıda...

Adnan Oktar ne içirtiyorsa bunlara, çetenin başı aleyhinde gerçekleri yazdığınızda, sosyal medyada başlıyorlar saldırıya!

İftira, tehdit gırla...

O ‘klavye delikanlıları’ndan biri de Bahadır Köseoğlu’ydu.

Gözaltına alındığında Oktar’ın başını eğen polis hakkında, “Yavşak herif.

O hareketi bana yap da gör nasıl kırıyorum kafanı!” diye tweet atan kick boksçu Köseoğlu da, ‘hoca’sı gibi kelepçelenip, gözaltına alındı.

Hapiste süt dökmüş kediye dönen ‘kedicikler’ de teker teker ‘itirafçı’ olmuş, iyi mi?

GÜNÜN SÖZÜ

“Ne kadar farklı olursa olsun; sana ait olmayana tenezzül etme... Ve ne kadar basit olursa olsun; senin olandan asla vazgeçme.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13