UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA TİLKİ'YE TEPKİ!

Önceki gün Asmalımescit'te görüntülenen Aleyna Tilki, “Türkiye’de tatil mi yapılır!” dedi.

ALEYNA TİLKİ'YE TEPKİ!

MedyaTava'nın haberine göre, magazincilerin,  “Hiç bronzlaşmamışsınız, tatil yapmaya fırsat bulamadınız mı?” sorusu üzerine genç şarkıcı, “Kendimi yaşlanmış hissediyorum, çok yorgunum. Çok çalıştığım için tatil yapmaya fırsat bulamıyorum. Yapacak olsam da bu Türkiye olmaz zaten. Türkiye’de tatil mi yapılır? Yurt dışını tercih ederim” şeklinde yanıt verdi.

Bunun üzerine gündemde, “Şöhret Aleyna Tilki’nin başını döndürdü, Aleyna çıktığı kabuğu beğenmiyor” şeklinde haber başlıklarına konu oldu.

ALEYNA TİLKİ DE SESSİZ KALMADI!

Aleyna Tilki de sosyal medya sayfasından şu şekilde açıklama yaptı.

"Zaman zaman yanlış haberler olabileceğini anlıyorum ama yalan habere hayır. Ağzımdan çıkmayan cümlelerle haber olmak gerçekten sıkıcı. Tatil yapamadığım için kendimi yorgun ve yaşlı hissettiğimi söylediğim doğru ama ne yurt dışında tatil yapacağımı söyledim ne de Türkiye’de tatil mi yapılır dedim. Gerçi insanlar herşeyin farkında ve benim ne söyleyip söylemeyeceğimi, yapıp yapmayacağımı biliyorlar artık. Ha merak eden vardır belki, fikrimi söyleyeyim. Türkiye’de 10 numara tatil yapılır. Zaman bulup yapanlara da çok özeniyorum”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaleyna tilki  tepki