UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV SEZONU 50 PROGRAMLA ERKENDEN AÇIYOR!..

Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı UçanKuş TV, yeni sezonu açan ilk kanal oluyor. Eylül’ü beklemeden, 1 Ağustos Çarşamba günü itibariyle yeni programlarla birlikte, prototipinde 50’ye yakın program bulundurarak rekor bir sayıyla start alıyoruz.

UÇANKUŞ TV SEZONU 50 PROGRAMLA ERKENDEN AÇIYOR!..

Yeni televizyon anlayışı ve çağa uygun, kısa-tempolu programlarıyla UçanKuş TV sezona erken başlıyor.

Modadan, sanata, spordan, habere, yemek programlarından, magazin, dizi ve filmlere kadar her çeşit yapımla birlikte UçanKuş TV yeni sezona Çarşamba günü itibariyle “Merhaba” diyor.

Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı olma özelliğini, kurulduğu 4 yıldan beri istikrarlı bir şekilde devam ettiren UçanKuş TV yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapıyor.

İşte yeni sezonda UçanKuş TV’de yer alacak programların bir bölümü:

 

UÇANKUŞ UÇUYOR! İŞTE ERİŞİM VE MATEMATİKSEL “VERİ”LER!

UçanKuş TV, 4. yılında nerelere geldi?..

Öncelikle Uydu-Turksat’ta(Toplam izlenmelerin yüzde 70’den fazlası artık uydudan olmaya başladı) TKGS sıralamasında SD 28 ve HD 31. sıraya kadar gelerek EN ÖN pozisyonlarda yerini aldı. Yine aynı şekilde Kablo’da 45, Digiturk-Turksat’ta 70(Sadece Digiturk’un Eutelsat tarafında yok) D Smart’ta 39, Tivibu’da 69, Turkcell TV’de 46, Vodafone TV’de 58, Filbox’ta 66’DA yer alıyor ve ayrıca dünyanın batısında (Amerika ve civarı) ROKU platformuyla çok geniş bir erişim portföyüne sahip…

Hatta Turkcell’in BiP platformunda yer alan TEK TV KANALI… Ve şu anda BiP’te UçanKuş’u indirenlerin sayısı 300.000 ayrı birey!..

Sosyal Medya’da da olağanüstü faal…

Yine UçanKuş’la ilgili rakamsal bir veri ortaya koyarsak, örneğin Instagram’da 7-13 Temmuz haftası erişilen hesap sayısı 3.877.823 (4 milyona yakın!..)… Yine 6 günlük gösterim sayısı ise 46 milyona yaklaşmış durumda: 45.695.560

Yani biz UçanKuş TV’yi sadece evde büyük ekrandan seyredilen değil, bu oluşumlarla, bu mecralardaki linklerle cep telefonlarından çok geniş kitlelere de ulaştırabilen özel bir mecrayız, hem bu erişim şeklimizle, hem özel kanal içeriğimizle benzerimiz de yok. Çünkü programlarımız diğer kanallardaki gibi uzun ve hantal değil… Kısa ve tempolu, rahatça Mobil’den de izlenebilen bir kanal yarattık.

Ayrıca rakamsal “net” veri örneği daha verelim… Bu veri, aslında TV dahil tüm mecralarımızda aynı gidiyor.

Yaş aralığımız ağırlıklı olarak 25-34… Erkek-kadın oranı ise şöyle: KADIN: Yüzde 74, Erkek: Yüzde 26

Takipçi sayılarının çok üstünde bir etkileşim yaratabilmemizin sebebi ise tüm mecralarımızın ortak hareket etmeleri, birbirlerini desteklemeleri ve olağanüstü aktif olmaları…


 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUCANKUS UCANKUS TV