UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VODAFONE’A KARŞI MİLLET AYAKLANDI!

Vodafone Türkiye, “toparlamak” için hemen reklam kampanyalarına başladı. Bakalım toplumun gösterdiği hassasiyeti medyanın “tamamı” ne zaman gösterecek? Çünkü şu anda halkın, özellikle TV ekranlarında Vodafone reklamı görmeye tahammülü yok!

VODAFONE’A KARŞI MİLLET AYAKLANDI!

 

Tepkiler çok büyük…

Vodafone büyük hata yaptı ve Mesut Özil’e karşı yürütülen ırkçı kampanyaya dahil olan Vodafone Almanya, Özil reklamlarını iptal edince Türk halkı adeta ayağa kalktı.

AK Parti İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu’yla başlayan tepkiler çığ gibi büyüdü, daha da büyüyecek gibi görünüyor.

Sosyal medya adeta yıkılıyor:

Melekbilgin85: Evet herkes Vodafone kullanmayı bırakmalı

Meliha_erenim: Çünkü Vodafone Alman malı yabancı şirket sonuç şaşırtmadı eni asla Vodafone almayın özellikle faturalı hat 4-5 sene sonra borç gönderiyorlar ödediğin kapattığın hat için yüklü miktar ödedim ben zehir zıkkım olsun.

Ferdigökbayrak78: Geçen gün geçiş yapacaktım iyi ki almamışım Vodafone protesto Türk’ün yanında olmayan bu ülkede kazançta yok herkes iptal etmeli bence

Niran_kistak: Vodafone bitmiştir benim için

Efemotorss: Vodafone kullanılcıları Vodafone’u terketsin, kısasa kısas hadi görelim

Umr81: Bizde Vodafone’u çıkartalım ülkemizden o zaman görürler ırkçılık neymiş

Rav_za_1985: Bizim için de Vodafone bitmiştir o zaman. Kayıt olacaktık ama artık olamam

Vodafone hatları kapama zamanı geldi. Mesut Özil…

İbrahimhalilbaydar: Mesut Özil reklamlarını iptal eden kafatasçı Vodafone hattımı hemen taşıyorum. Ailemin tum hatlarını da hemen bu günden itibaren taşıttıracağın. Vodafone sen bilirsin.

Yakuptutum: Mesut Özil ırkçı davranışları nedeniyle Alman Milli Takımını bıraktı diye Vodafone kendisiyle yaptığı reklam sözleşmesini iptal etti!.. Vodafone kullanıcısı arkadaşlar gerekeni yapmalı. Bunlar ırkçılığı mı savunuyorlar anlamadım tam?..

Ve… Şimdi Vodafone, Türkiye’de çözüm olarak TV ekranlarını Vodafone reklamlarıyla adeta “boyamaya” başladı.

Ancak halkın tepkisine, halkın televizyonlarının tamamının tepkisiz kalacağını düşünmek hayal…

Vodafone reklamlarını bu ülkenin televizyon kanalları, gazeteleri ve internet haber siteleri ne kadar yayınlar, onu da göreceğiz?..

Medya halkın sesi ise, medya da bu tepkiye mutlak kulak verecektir.

Vodafone ise çözümü yanlış bulmuş. Reklam yaparak bu konuyu kapatacağına, düzeltmek için gerçekçi çareler bulmalıydı. Hadi onlar bulamadı, Türkiye’deki ajansları Mindshare’den hiç mi fikir çıkmadı?..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13