UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL, YAŞAR’LA BERABERKEN, ÖZAY BAKIR’A NELER YAZMIŞ!

Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır’la mahkemelik oldu. Ve soruşturma aşamasında verilen ifadeler ve öne sürülen kanıtlar ortaya çıkmaya başladı. Aslında Serengil, tedbir olarak, avukatı aracılığıyla “gizlilik” kararı istemiş ancak savcılık hala ifadesi alınmadığı için “gizlilik” kararı vermemiş. İşin ilginci, şu ana kadar dosya içeriğinden tam bilgisi olmayan eşi Yaşar İpek de her nedense, savcıya evlilik tarihini ise “yanlış” vermiş! Detaylar haberin içeriğinde…

SEREN SERENGİL, YAŞAR’LA BERABERKEN, ÖZAY BAKIR’A NELER YAZMIŞ!

Seren Serengil, bilindiği gibi eski sevgilisi, sanatçı Özay Bakır’la mahkemelik olmuştu.

Instagram hesabındaki bazı fotoğraflarının silinip silinmemesi konusu da Seren Serengil ve şimdiki eşi Yaşar İpek’le, eski sevgilisi Özay Bakır arasında husumet doğurmuştu.

Özay Bakır, kendisinin ve annesinin tehditler aldığını iddia edip mahkemeye başvurmuştu.

İşte bu mahkemelik olunduğu, savcılığın soruşturma yaptığı sırada, savcılığa sunulan belgeler, deliller de ortaya çıktı.

Herhangi bir gizlilik kararı da olmadığı için davaya söz konusu beyanları da şu an objektif olarak haber yapabiliyoruz.

Aslında, dosyadaki bilgileri gördükten sonra Seren Serengil avukatı aracılığıyla savcılıktan “gizlilik kararı” talebinde bulunmuş.

Fakat kendisi daha savcılığa gidip ifade de vermediği için savcılık henüz herhangi bir “gizlilik kararı” almamış!..

İşte bu çok önemli dosyadan “şok” haberler:

“SANA BİR DAHA KÜFÜR EDEMEYECEK ÖZÜR DİLERİM AMA BUNLARI SAYENDE YAŞIYORUZ. ÖLÜYORUM KAHRIMDAN, ARTIK KAHROLUYORUM NE İSTERSE YAPICAM SANA BULAŞMASIN DİYE…”

Sanatçı Özay Bakır’ın delil olarak sunduğu, Seren Serengil’le (Yaşar ile beraberken) Özay Bakır’ın yaptığı iddia edilen whatsapp yazışması çok konuşulacak cinsten…

Bu belgeye göre Seren Serengil, eski sevgilisi Özay Bakır’a… Direkt belgeden alırsak:

Müvekkil ile Seren Serengil arasında yapılan Whatsupp kaydından da anlaşılacağı üzere ŞÜPHELİ SEREN SERENGİL

“SİLDİRDİM. O ARADI ONA DA… BENDE VİDEOLAR VARMIŞ DEDİM, ALTINDA YAZILAR SÜRÜYORMUŞ VE BANA DA BUNU BİLDİRMEDİLER DEDİM, ŞİMDİ BEN SİLDİM, O DA SİLECEK DEDİM, KUSURA BAKMA LÜTFEN, SANA BİR DAHA KÜFÜR EDEMEYECEK ÖZÜR DİLERİM AMA BUNLARI SAYENDE YAŞIYORUZ. ÖLÜYORUM KAHRIMDAN, ARTIK KAHROLUYORUM NE İSTERSE YAPICAM SANA BULAŞMASIN DİYE İYİ BAK KENDİNE…” DEMİŞTİR.

Devamı ise aynen şöyle:

Şüphelinin yazışmalarından da anlaşılacağı üzere Yaşar İpek’in suç teşkil eden eylemlerini tasvip etmediği, şüpheli adına özür dilediği, bir daha müvekkile küfür etmemesi için ne isterse yapacağını yazmış ancak sosyal medyada özellikle kendi sunduğu Duymayan Kalmasın adlı programda kendi kendini yalanlayan beyanlarda bulunmak suretiyle müvekkili itibarsızlaştırma yoluna gitmiş ve iftira suçunu işlemiştir.

WhatsApp kaydında söz geçen silme sildirme içerikleri ise müvekkil ile ilgili yapılan çirkin içerikler olup burada da tarafların sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların altına yapılan yorumların silinmesine yönelik istem olup, müvekkilden videoyu sil şeklinde bir söylem yoktur. Tam aksine bu görüşme Şubat ayı yapılmış olup müvekkilin anneannesinin cenazesine şüphelinin katıldığının Yaşar İpek tarafından öğrenilmesi sonrasında da Seren Serengil Yaşar İpek’i savcılığa vereceğini müvekkildeki hakaret ve tehdit kayıtlarını talep etmiş ve devamında da müvekkile instagram sayfasındaki VİDEOYU SİLMEMESİNİ BİZZAT KENDİSİ SÖYLEMİŞTİR.

Belki eşi Yaşar İpek de bu durumu, ilk kez bu haberden öğrenecek!.. (Zaten bugün çıkmasa yarın, savcılıkta, davada mutlak ortaya çıkacaktı)

Belgede ayrıca; üstteki konuşmaya sebep olan Yaşar İpek’in, Özay Bakır’a söylediği iddia edilen sözler var:

“O…. ÇOCUĞU, G.., P.. SENİ, SENİN ANANI S…., ANANI, G..İ..., GELİCEM ORAYA O… EVLADI, ULAN P.. KİME DİYORUM, SİLSENE A… KOY…….. ÇOCUĞU…”

YAŞAR İPEK, EVLİLİK TARİHİNİ NEDEN YANLIŞ VERDİ?..

Yine soruşturma dosyasında ortaya çıkan bir detay daha var.

Savcılığın, evlilik tarihi sorusuna Yaşar İpek, “yanlış bir yanıt” vermiş.

Herkesin bildiği, kendilerinin de defalarca paylaştığı gibi, evlilik tarihleri 26 Mayıs 2018

Ancak Yaşar İpek ifadesinde, evlilik tarihini, 25 Mart 2018 olarak söylemiş!.. Yani evliliklerinden iki ay öncesi!..

Bunun nedeni ise belli değil!..


Bu dava, bu detaylarıyla önümüzdeki günlerin en çok konuşulacak magazin-adliye konularından biri olacağa benziyor. Fakat dava devam ederken, henüz gizlilik kararı da olmadığı için tarafların bir açıklaması olursa, haberin yazıldığı gibi (objektif, tarafsız ve yalın olarak) onlara da “aynen” UçanKuş’ta yer vereceğiz.

Ve son olarak işte savcılığın yaptığı ve Seren Serengil’le Yaşar İpek’in “şüpheli” göründüğü soruşturmanın ilk sayfası:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13