UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA SANDAL’DAN AYRILIK SÜRECİNE DAİR SAMİMİ İTİRAF!

Mustafa Sandal, Hürriyet’ten Hakan Gence’yle yaptığı röportajda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Sandal, “Aramızdaki aşk bitmişti, sevgi tükenmek üzereydi. Bizim için en doğrusunun bu olduğu konusunda hemfikir olduk” açıklamasında bulundu.

MUSTAFA SANDAL’DAN AYRILIK SÜRECİNE DAİR SAMİMİ İTİRAF!

İşte Mustafa Sandal’ın o röportajından bir bölüm;

“ARAMIZDAKİ AŞK BİTMİŞTİ, SEVGİ TÜKENMEK ÜZEREYDİ”

O, modası hiç geçmeyen, şarkıları eskimeyenlerden... Hayatımıza gireli 24 yıl olmuş, dile kolay! Pop müziğin efsanelerinden Mustafa Sandal, şimdi yeni hit’i ‘Reset’le gündemde. Onunla buluştuk, şöhreti getiren 90’ları, değişen müzik anlayışını, hayata ve topluma bakışını konuştuk. Kısa bir süre önce evliliğine nokta koyan Sandal, boşanma sürecini ve aşka bakışını ilk kez anlattı.

“ŞARKI SÖZLERİYLE GÖNDERME YAPACAK YAŞI AŞTIM”

Bir önceki şarkınız ‘Aşk Kovulmaz’da “Hâlâ severken kalplerden / Aşk kovulmaz / Sen de gidersen / Bu şehirde yaşanmaz” derken yeni şarkınız ‘Reset’te “Uzun ve ince bir yoldan geçtik / En sonu ölümse faydası yok” diyorsunuz. Bunlar kısa süre önce ayrıldığınız eski eşinize bir gönderme mi?

Sözleri Yalçın Polat ve Eypio’ya ait. Bunu şarkının söz yazarlarına sorman gerekiyor (gülüyor).

Ama söyleyen sizsiniz...

Ben şarkı sözleriyle ya da sosyal medyayla birilerine gönderme yapacak yaşı ve konumu çoktan aştım.

Bir kadına değil, hayata tepki

Topluma dair son günlerde nelere reset atmak isterdiniz?

Toplumca zor günler atlattık, üzüldük ama farkındaysan her defasında tek yumruk olmayı başarabildik. Belki de bunu dünyada başarabilen tek milletiz.

“ARAMIZDAKİ AŞK BİTMİŞTİ, SEVGİ TÜKENMEK ÜZEREYDİ”

Emina Hanım’la 10 yıllık evliliğinizi sonlandırdınız. Örnek bir çifttiniz. Ne yaşandı da ayrılık kararı aldınız?

Bazen hayat sana “Bitti artık, zorlamana gerek yok” diyebiliyor! Hayat, bizim de kulağımıza bunu fısıldadı. Aramızdaki aşk bitmişti, sevgi tükenmek üzereydi. Bizim için en doğrusunun bu olduğu konusunda hemfikir olduk. Bize yakışan şekilde davaya birlikte gittik ve birlikte döndük. Çocuklarımıza ileride göstermek istediğimiz tablo önemliydi.

Ayrılık süreci nasıl geçti?

Bu süreçteki en önemli şey çocuklarımızın yıpranmamasıydı. Biz artık Yaman’la Yavuz’un anne-babasıyız. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, şu anda çok daha iyi dostuz ve mutluyuz.

Emina Hanım, Sırbistan’da verdiği bir röportajda boşanmayı, “Boşanmak aslında küçük bir ölüm. Birlikte yaptığın her şeyin ölümü” diye anlatmış. Boşanmak sizin tarafınızda nasıl yaşandı?

Hayatımı resetlediğim bir durumdu diye özetleyebilirim.

EMİNA, KIYMETLİM

Geçen hafta gazetelerde “Mustafa ‘Hâlâ Emina’ya âşığım’ dedi” haberleri çıktı.

Sosyal medyadaki bir röportajımın yanlış anlaşılmasından ibaret. Sadece “Çocuklarımız çok büyük bir aşkla doğdu” demiştim.

Dostluğunuz devam ediyor mu?

Dostluğumuz baki! Emina her koşulda benim kıymetlimdir çünkü evlatlarımın annesidir.

Boşanma döneminde aldatma-aldatılma haberleri yapıldı. Bu haberler sizi nasıl etkiledi?

Hiç etkilenmedik çünkü hepsi yalandı. Biz kendimizden emin insanlarız. O haberler yüzünden magazin basınına kırgın değilim ama keşke olmasaydı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA SANDAL  EMİNA SANDAL