UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÜYÜK KORKU ATLATTILAR!

KOCAELİ'nin Darıca ilçesinde iddialara göre yokuş aşağı inerken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce takla attı, sonra da bir sitenin bahçesini çevreleyen korkuluk sayesinde metrelerce aşağıya düşmekten kurtuldu.

BÜYÜK KORKU ATLATTILAR!

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, Eskihisar Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, 06. GFT. 52 plakalı otomobil sürücüsü Yusuf Aslankılıç, yokuş aşağı inmekteyken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Trafik levhasını devirdikten sonra takla atarak 3-4 metre sürüklenen otomobil, daha sonra bir sitenin bahçesini çevreleyen korkuluklara çarparak metrelerce aşağıya düşmekten kurtuldu.

Ters dönen araç içerisinde sıkışan sürücü Yusuf Aslankılıç, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başka bir araçla tesadüfen kaza yerinden geçmekte olan sürücü Yusuf Aslankılıç’ın yakınları, aracı tanıyıp takla attığını fark edince sinir krizi geçirdiler. Yusuf Aslankılıç’ın çeşitli yerlerinden yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkocaeli  kaza