UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN CİĞERCİ KİM İÇİN “DAVA AÇMAYA KARAR VERDİM” DEDİ?

Selin Ciğerci ve Kerimcan arasında Ciğerci’nin nişanlısı Gökhan Çıra yüzünden küslük olduğu haberleri çıkmıştı. Taraflar küslüğü doğruladı ancak aradaki sorunun Gökhan Çıra olmadığını söylemişti. Selin Ciğerci ve nişanlısı Gökhan Çıra konuşulanlara son noktayı koydu.

SELİN CİĞERCİ KİM İÇİN “DAVA AÇMAYA KARAR VERDİM” DEDİ?

Bodrum’da UçanKuş muhabiri Adem Demir’in sorularını yanıtlayan Selin Ciğerci ve nişanlısı samimi açıklamalarda bulundu.

Selin Ciğerci, yakın dostu Kerimcan Durmaz'la nişanlısını beğendiği için dostluğunu bitirdiği yönündeki haberleri daha önce sosyal medyasından yalanlamıştı.

Nişanlısıyla Bodrum tatiline devam eden Ciğerci, bu konuyla ilgili son noktayı koydu ve “Kerimcan benim yaşlandığımda da yanımda olacak bir dostum. Bakmayın siz böyle atıştığımıza; evde can ciğer, sosyal medyada da böyle atışırız. Kerimcan’ı çok severim” dedi.

Kerimcan, UçanKuş’a önceki hafta verdiği röportajında Ciğerci’nin kendisinden özür dilediğini ama kabul etmediğini söylemişti.

Selin Ciğerci de Kerimcan’ın o sözlerine karşılık; “Siz Kerimcan’a sahne öncesi sorarsanız o soruyu tabii ki öyle cevap verir. Çünkü sahne öncesi bir hayli havalı olur. Özür dilediğimi hatırlamıyorum ama yine de dilerim o benim kardeşim.” dedi.

GÖKHAN ÇIRA DA İLK KEZ KONUŞTU!

Küslüğün sebebi olarak gösterilen Gökhan Çıra da konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Selin Ciğerci’nin nişanlısı Gökhan Çıra da ; “Kerimcan kardeşim gibidir, kendisini çok severim, haberlere sadece gülüyorum” dedi.

“ARTIK MAHKEMEYE VERECEĞİM”

Sosyal medyada kötü yorumlar yapanlarla ilgili de konuşan Selin Ciğerci, “Artık onları mahkemeye vermeye karar verdim.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13