UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CECELİ DAVASINDA KIYAMET KOPACAK! HANGİ AVUKAT DAVAYA DAHİL OLDU

Ceceli davası bir başka boyuta geçti. Gülben’in avukatı olan Altın Mimir, Star’da yayınlanan Duymayan Kalmasın programıyla ilgili büyük bir mücadeleye girmiş, sonunda; cezalar, RTÜK cezaları, hatta Seren Serengil’e hapis kararı çıkmış ve hatta hatta program da yayından kaldırılmıştı. Ceceli olayında ise şüpheli gösterilenlerden biri Seren Serengil’in partneri Cengiz Semercioğlu! Altın Mimir gönüllü olarak karşı tarafın, İntizar’ın avukatı oldu! Hadi çıkın bakalım işin içinden!

CECELİ DAVASINDA KIYAMET KOPACAK! HANGİ AVUKAT DAVAYA DAHİL OLDU

Ceceli-Sinem-İntizar olaylarında “şok” gelişme…

Önce biraz geriye gidelim…

Geçtiğimiz aylarda UçanKuş TV’nin ortaya çıkardığı bir haber bir anda Seren Serengil tarafından “kişisel” hale getirilmiş ve de Gülben Ergen’le aralarında kıyamet kopmaya başlamıştı.

Sonrasında ardı ardına şikayet, davalar zinciri başladı.

Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, adeta her konuyu bırakıp, bu konuya baş koydu ve açıklamalar yapmaktan tutun da, hiç ara vermeden hukukun tüm yollarını kullanarak, sürekli şikayetçi olmaya başladı.

Özellikle de Star’daki Duymayan Kalmasın’la aralarındaki bu çekişme de Altın Mimir ve dolayısıyla Gülben Ergen’in zaferiyle sonuçlandı hep…

Şikayetleri haklı bulundu, cezalar geldi, hatta RTÜK’ten ayrı cezalar kesildi. Bu kadarla da kalmadı. Seren Serengil hapse bile girdi. Hatta hatta, durum Star TV içinde o kadar büyük rahatsızlık verdi ki, Cengiz Semercioğlu-Seren Serengil ikilisinin sunduğu program yayından bile kaldırıldı!.. Ve konu medya içinde o kadar yayıldı ki, sorunlu-problemli görülen Seren Serengil, başka bir kanal tarafından da istenmedi, açıkta kaldı. Aslında gazeteci olan Cengiz Semercioğlu’nunsa zaten işi var, yıllardır Türkiye’nin en gözde gazetelerinden Hürriyet’te yazmaya devam ediyor zaten… Başka bir partnerle de yine TV işi yapabilecek durumda…

Ve şimdi…

İşe o dönem Duymayan Kalmasın’ı RTÜK’e kadar şikayet eden avukat Altın Mimir, çok önemli bir davada dün itibariyle yeniden karşımıza çıktı.

İntizar’ın gönüllü (ücret talep etmeden) avukatı oldu!..

Ve karşısında “şüpheli” olarak kim var?.. Seren Serengil’in partneri Cengiz Semercioğlu

Bu bir tesadüf olabilir mi bilemiyoruz ama, bu konunun medya içinde daha çooook konuşulacağı kesin!..

Bu arada, “hukuk”un çok içinde değiliz ama reddi hakim diye bir kavram olduğunu biliyoruz ancak “reddi avukat” diye de bir olgu var mı acaba, onu bilemiyoruz!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13