UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAKŞEHİR ALEV ALEV! BÜYÜK YANGIN PANİĞİ!

Başakşehir'de silikondan mutfak araç gereçleri üretilen bir fabrikada yangın çıktı.

BAŞAKŞEHİR ALEV ALEV! BÜYÜK YANGIN PANİĞİ!

Yangında ölen yada yaralanan olmazken fabrikada maddi hasar meydana geldi. 

Fabrikanın alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, saat 21.45 sıralarında Başakşehir'deki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal-İş Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silikondan mutfak araç gereçleri üretilen fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tesisten alev ve dumanlar yükseldiğini fark eden çevredeki vatandaş durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangında ölen yada yaralanan olmazken fabrikada maddi hasar meydana geldi. Fabrikanın alev alev yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fabrikada hasara neden olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olay esnasında fabrika sahibinin oğlunun fabrika içerisinde olduğu fakat yangından zarar görmeden olay yerinden kendi imkanlarıyla çıktığı belirtildi.

Olayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan fabrika sahibi Orhan Baltalı, “Akşam paydosundan sonra ürünleri hazır hale getirmek için poskür fırınımız var. O fırın çalışır vaziyette. İş yeri paydos etmişti. Oğlum da iş yerinde son hesaplarını yapıyordu. En son bir dumanla karşılaşıyor. Çıktığında başladığını görüyor. Elektrik kontaklarını kapatıp itfaiyeye haber veriyor. Silikondan mutfak gereçleri, yan sanayi ürünleri üretiyoruz. Ben oğlumdan telefonla yangını haber aldım. İçeride herhangi bir çalışan yok. Herhangi bir yaralı, can kaybı yok. Tek bir oğlum vardı o da Allah'a şükür o bölgeden aşağıya atmış kendini “ dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyangın  panik