UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAFTANIN EN İYİ 5 MEKANI HANGİSİ?..

İstanbul’dan Bodrum’a araştırdık.

HAFTANIN EN İYİ 5 MEKANI HANGİSİ?..

MEKANLAR:

1-MODA SAHİL RESTAURANT-KAYIKHANE: Moda’da bir cevher adeta… Yemek kalitesi hiç düşmeyen ve şahane deniz ürünleriyle Kadıköy yakasına bambaşka bir soluk getiren Moda Sahil Restaurant, hemen içinde yer alan ve canlı müzik yapılan Kayıkhane ile de fırtına gibi esiyor ve mekanlar listemizin ilk sırasında yer alıyor.


2-SUNSET: İstanbul’un bir klasiği… Manzarası muhteşem ama esas çalışanlarının kibarlığı ve müşteriye olan ilgileri olağanüstü… Sunset hiç düşmeyen performansıyla ikinci sırada…

3-SWİSSOTEL RESORT BODRUM BEACH: İçeri girer girmez, yatay değil, dik bahçeleriyle dikkati çeken müthiş bir otel … Turgutreis’e hayat veren, kalitesiyle Bodrum’a ayrı bir hava getiren Swissotel Resort Bodrum Beach’te gün batımı ise tek kelimeyle muhteşem ve mekanlar listemizin 3. sırasında…

4-D MARİN BEACH: Göcek denilince çoğunluk hemen deniz ve tekne düşünür ancak D Marin Beach’e bir gören bir anda teknesinden bile vazgeçebiliyor. Mükemmel bir işletmecilik ve şahane bir kumsal ile Göcek koylarından sizi caydıran D Marin Beach listemizde 4. sırada yer alıyor.


5-GIZIA 5 ODA: Ali Sayar’ın artık efsane haline getirdiği Bodrum Türkbükü’ndeki Gizia 5 Oda, yenilenen dekoruyla bu yaza da damgasını vurdu ve mekanlar listemizde 5. sırada yerini aldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmekanlar  topmekan