UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GECE HAYATININ EĞLENCESİNİ FARKLI SEVİYEYE ÇIKARTTI! ŞİMDİ DE!..

Farklı vokal tekniği ve şarkılarıyla son yıllarda kendinden söz ettiren Özay Bakır, çok konuşulacak yeni şarkısı "Aşk Katili" ile müzikseverlerin karşısında!

GECE HAYATININ EĞLENCESİNİ FARKLI SEVİYEYE ÇIKARTTI! ŞİMDİ DE!..

2013 yılında çıkardığı “Kalp” adlı single ile Türk pop müziğine başarılı bir giriş yapan Özay Bakır, ikinci single’ı 2016 yılında “Toz Duman” ile de başarılı çıkışını sürdürmüştü. 

Özay Bakır, şimdilerde albümünün habercisi şarkısı  “Aşk Katili” ile müzikseverleri selamlıyor.

Son günlerde eğlence dünyasında canlı performansı ile adından sıkça söz ettiren Özay Bakır'ın yeni şarkısı Aşk Katili sözleriyle çok konuşulacağa benziyor. Biten bir aşkın ardından yaşananları anlatan, sözü ve bestesi Özay Bakır’a ait olan şarkının düzenlemesinde Ozan Çolakoğlu imzası bulunuyor.

“Aşk Katili”nin İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen klibini Hakan Arslan yönetti. Klipte, Özay Bakır’a Rus model Emiliya Maratovna eşlik etti.

İlk okuldan itibaren korolarda , ortaokul ve lise yıllarında orkestralarda şarkı söyleyen; 15 yaşından bu yana gitar çalan Özay Bakır, yeni şarkısıyla hayallerine bir adım daha yaklaştığını söylüyor. “Hayalperestlik derecesinde hayal kurmayı çok seven biriyim ama hayallerimin esiri olmamayı da öğrendim” diyen Özay Bakır “Gerçekleştirebildiklerimin keyfini çıkararak adım adım ilerlemeye yoğunlaşmak bana daha doğru geliyor. Zaten hayaller merdiven gibidir, hayalleri gerçekleştirip basamakları çıktıkça yeni hayallerle karşılaşırsınız” diyerek müzik kariyerinde kendinden emin adımlar atmaya devam ediyor.

AŞK KATİLİ

Sakladım sevgimi yüreğimde

Gururumun gölgesinde sakladım

Kaçmadım, acısına göğüs gerdim

Ben askı senin gibi satmadım

Huzura erdin mi aşk katili

Bu ne dengesiz ne yoz bir ruh hali

Nasıl dökündün başkasına

Şimdi mutlu musun gururlu musun

Yaban ellerde sen huzurlu musun

Yok ettin emekleri, gururlu musun

Aşk katili

Şimdi mutlu musun huzurlu musun

Paramparçayım gururlu musun

Kül ederken şu kalbimi

Huzurlu musun

Söz & Müzik: Özay Bakır


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözay bakır  aşk katili  single