UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ: KİRALADIKLARI GASPÇININ KORKUNÇ PLANI!

Şişli’de, bankadan yüklü miktarda para çekecek olan reklamcı E.Y. herhangi bir aksilik olmasın diye arkadaşlarından yardım istedi. Yardım istediği arkadaşları bir gaspçı kiralayarak E.Y'yi soyma planı yaptı.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ: KİRALADIKLARI GASPÇININ KORKUNÇ PLANI!

Tutulan gaspçı planın dışına çıkarak planı yapanlardan Y.A ile parayı çeken E.Y'yi vurarak 500 bin TL ile kayıplara karıştı. Polis gasp planı yaptıkları öne sürülen 3 kişiyi yakalarken, 2011 yılında polise el bombalı saldırı yaptığı belirlenen gaspçının her yerde arandığı bildirildi.

İddiaya göre, Şişli'de reklamıcılık yapan E.Y, yanında 500 bin TL'lik çeki olduğunu, bankadan parayı çekeceğini söyleyerek, parayı aldıktan sonra herhangi bir aksilik olmaması için arkadaşlarından yardım istedi. E.Y'nin arkadaşları, bu isteğin hemen ardından bir araya gelerek bir plan yaptı. E.Y'nin arkadaşları O.Ö, Ö.G ve Y.A, bir gaspçı kiraladı. Gaspçıya paranın çekileceği banka ve güzergah bilgileri verildi.

KASKLI GASPÇI

E.Y, önceki gün, herşeyden habersiz gasp planının içindeki Y.A'yı yanına alarak PERPA Ticaret Merkezinin yanındaki banka şubesine gitti. Bankadan parayı poşet içinde aldı ve dışarı çıkarak otomobile bindi. İddiaya göre, planın içindeki Ö.G, gaspçıyı motorsikletle yol güzergahına getirdi. Kask takan gaspçı, otomobilin önünü kesti ve peş peşe ateş etmeye başladı. Aracın içindeki E.Y göğsünden, Y.A. da başından hafif yaralandı. Araçtan 500 bin TL'yi alan gaspçı kayıplara karışırken, Y.A hastanedeki tedavisinin ardından ifade için Asayiş Şube Gasp Büro Amirliğine götürüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgasp  korkunç plan