UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELAMİ ŞAHİN MÜZİKALİNDEN SON DEDİKODULAR! "SAÇLARIM TAKMA..."

Türkiye'de ilk defa bir sanatçının şarkılarından gerçekleştirilen müzikali izleyiciler ile buluşturan ekibi birçok ünlü isim izlemeye geldi. Ve ortaya bakın nasıl görüntü ve röportajlar çıktı...

SELAMİ ŞAHİN MÜZİKALİNDEN SON DEDİKODULAR! "SAÇLARIM TAKMA..."

Selami Şahin'in unutulmaz şarkıları eşliğinde 80'li yılların Türkiye'sine ışık tutan "Bir Selami Şahin Müzikali-Seninle Başım Dertte" dün akşam KüçükÇiftlik Park'ta gala gerçekleştirdi. Müzikalin başrolünde Toprak Sağlam ve Lider Şahin yer aldı.

“BU SAÇLAR TAKMA”

Seçkin Piriler, “güzel bir gece geçireceğim” şeklinde duygularını dile getirdi.

Saçlarının uçlarına pembe renk yaptıran Piriler, “saçlarım kısa bunlar takma” dedi. Projeniz var mı sorusuna ise “Bodrum’dan geldikten sonra şekil alacak. Program da olabilir belli olmaz ama magazin istemiyorum. Karakter olarakta kişilerle ilgili konuşmayı seven biri değilim” şeklinde konuştu.

CEYDA DÜVENCİ OYUNCULUĞU BIRAKTI MI?

Ceyda Düvenci de gelenler arasındaydı. Yeni bir sağlık programına başlayan oyuncu, “ TV8 ekranlarında sağlık programına başladım. Dizi senaryosu okuyorum ama çok fazla mesaimi almasını istemiyorum. Haftada 2 gün çalışabileceğim ve çocuklarıma zaman ayırabileceğim ve içime sinen bir proje olması gerekiyor. Bunların hepsini bulmak biraz güç. Bakalım kısmet ama her an herşey olabilir” şeklinde konuştu.

Tatil planınız var mı sorusuna ise, “İstanbul’dayız. Evimiz çok güzel zaten şükür. Öyle ekstra bir para harcayıp tatile gitmek gibi bir şey düşünmedik açıkçası. Bir de Çanakkale’de bir evimiz var, deniz için hafta sonları bazen gidiyoruz” dedi.

Ayrıca çocukları Melisa ve Ali’nin resimleri olduğu uğur kolyesi de dikkatlerden kaçmadı.

AZRA AKIN VE ATAKAN KORU ÇİFTİ SEL VERİP SIR VERMEDİ!

Siyah elbisesi ve duru güzelliğiyle kameralara takılan Azra Akın da bu özel geceye eşi Atakan Koru ile birlikte katıldı. Karnı iyice belirginleşen Azra Akın 5 aylık olduğunu dile getirdi. Keyfi bir hayli yerinde olan çift doğacak çocuklarının cinsiyetini ve adını ise şimdilik gizemli tutuyor.

Aşeriyor musunuz? sorusuna ise eşi esprili bir yanıt vererek, “onun yerine ben aşerip getiriyorum” dedi.

Turneden dönen Akın ayrıca, “Tiyatro oyunumuzla turnedeydim. Karnım büyüdükçe role uymayacağı için ayrılmak zorunda kaldım” şeklinde konuştu.

“HEYECANLIYIM ÇOK”

Öte yandan bir hayli heyecanlı ve mutlu görünen usta sanatçı Selami Şahin ise duygularını şu şekilde dile getirdi.

“Heyecanlıyım, tiyatrodan oyuncularımız var. Heyecandan kalbim çarpıyor. İnanıyorum ki güzel olacak”

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13