UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAK SEN ŞU “KEDİCİKLER”E! O DETAY BUGÜN ORTAYA ÇIKTI!

Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada tutuklanan şüpheliler, hâkimlikte ağız birliği etmişçesine aynı ifadelerle savunma yaptı.

BAK SEN ŞU “KEDİCİKLER”E! O DETAY BUGÜN ORTAYA ÇIKTI!

Sabah gazetesinden Fatih Ulaş’ın haberine göre örgüt değil 'arkadaş grubu' olduklarını öne süren şüphelilerden bazıları ise elebaşı Adnan Oktar gibi Atatürkçü olduğunu öne sürdü. Kimisi de kendisine iftira atıldığını iddia etti. Tutuklanan şüphelilerden bazılarının ifadeleri özetle şöyle:

Selma Selda İnal: İsnat edilen hiçbir suçu kabul etmiyorum. Kurgulanmış, husumeti olan kişiler tarafından oluşturulmuş, delili olmayan konulardır. Müştekiler, Adnan Oktar beyin arkadaş grubunda görüşen kişilerdir. Ayrıldıktan sonra böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Toplu olarak suç isnat edilmiştir.

 Semra Özgiray: Suç örgütü mensubu değilim. Örgüt diye bir şey yoktur. Kendi kimliğine, kişiliğine sahip, karar verme yetkisi olan bir bireyim. Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Müştekileri tanımıyorum. İddialar asılsızdır. Bizi medyadan tanıyorlardır. Belki Adnan Oktar'a saygım olduğu için beni böyle bir şeye katmış olabilirler.

AĞABEYİNİ SUÇLAYAN VAR

 Yasemin Mert: Bu grupla bağlantım yoktur, sadece tanıdığım kişiler vardır. Eski ortağım Özkan Mamati bu gruptadır. 9 ay önce kendisi ile ayrılmamız oldu. Kendisine davalar açtım. Kendisi benim aracımı ve işlerimi gasp etti. Özkan Mamati isimli şahıs bana iftira atmaktadır. Beni korkutmak ve yıldırmak için yapılan bir isnattır.

 Saim Erdem Ertüzün: İddialar gerçek dışıdır. Vatana millete bağlı bir evlat olarak yetiştirildim. Adnan Oktar ve arkadaşlarında da yasa dışı bir duruma sabit olmadım. Hakkımda delil yoktur. Konuşmalar günlük konuşmalardır. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum.

 Serdar Dayanık: Son 10 yıldır bu grupla görüşmelerimi azalttım. Davetlerine katıldım. Hasta annemle ilgileniyorum.

 Server Görkem Erdoğan: Ailem beni Atatürkçü, vatanperver biri olarak yetiştirdi. Yasadışı hiçbir şey yapmadım.

SON DAKİKA TÜRK

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKEDİCİKLER