UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAVRU KEDİYE KÜREKLE ŞİDDET!

İzmir'de öldürülmüş yavru kediler bulundu. Kameraları incelemeye alan ekipler, bir kişinin 30-40 metre koşup yavru bir kediyi kovaladığını, bitkin düşen ve kaçacak yer bulamayan yavru kedinin defalarca kürek darbesine maruz kalıp can verdiğini gördü.

YAVRU KEDİYE KÜREKLE ŞİDDET!

HABERTURK.COM WhatsApp Hattı'na, sokak hayvanlarına yönelik bir şiddet videosu daha düştü. İzmir'in Konak İlçesi Yenişehir Mahallesi 1420 Sokak'ta bulunan demiryollarına ait tren bariyerini indirip kaldıran personelin bulunduğu kulübenin yakınından kötü koku gelmesi üzerine bölgede araştırma yapıldı.

Kısa süre sonra ise olay yerinde öldürülmüş yavru kediler bulundu. Çevre sakinlerince tanınan ve beslenen yavru kedilerin neden öldürülüp dere yatağına atıldığına ilişkin başlatılan araştırma kapsamında bölgedeki kameralar incelemeye alındı.

DEFALARCA VURDU

Kameraya yansıyan görüntülerde, 15 Temmuz gecesi saat 00.20 sıralarında bariyer indirme-kaldırma kulübesinin yakınındaki bir kişinin 30-40 metre koşup yavru bir kediyi kovaladığı, bitkin düşen ve kaçacak yer bulamayan yavru kedinin defalarca kürek darbesine maruz kalıp can verdiği görüldü.

Yavru kedileri kürekle öldüren şüphelinin kamu görevlisi olduğu ileri sürülürken yaşanan vahşete İzmirli hayvanseverler tarafından sosyal medya hesaplarından tepki gösterildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKEDİ  VAHŞET