UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN OKTAR GRUBUNUN ELİNE DÜŞEN GENÇ KIZDAN, KAN DONDURAN İDDİA

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. 16 yaşında Adnan Oktar grubuyla tanışan 20 yaşındaki genç kız, "Adnan Oktar beni tuvalete götürüp öpmeye başladı." dedi.

ADNAN OKTAR GRUBUNUN ELİNE DÜŞEN GENÇ KIZDAN, KAN DONDURAN İDDİA

Adnan Oktar örgütüne yönelik operasyonun ardından bir çok mağdur emniyete giderek yaşadıklarını anlatıyor.

16 yaşında Adnan Oktar grubuyla tanışan 20 yaşındaki M.T örgüt üyeleri tarafından Adnan Oktar'a sunulmasını anlattı. M.T, "Oktar beni tuvalete götürüp öpmeye başladı" dedi.

VİDEOLARIMI KAYDETTİ

Emniyete giderek yaşadıklarını anlatan M.T, "Beni örgüte getiren, Ender Daban isimli şahıs, bir çok mürit ile beraber olmamı sağlayarak beni telefonuyla kısa videolar şeklinde kaydetti.

Daha sonra beni Adnan Oktar'a götürdü, götürürken külodumu çıkarmamı Adnan Oktar'ın beni muayene ederek cinsel yeterliliğimi ölçeceğini söyledi" dedi.

"NE DİYORSAM ONU YAPACAKSIN"

Yaşadıkları karşısında çok korktuğunu dile getiren M.T, "Adnan Oktar'ın yanına gittiğimde beni elimden tutarak tuvalete götürdü.

Bir anda öpmeye başladı. Ağlamaya başladığımda saçımı arka taraftan tutarak artık onun olduğumu isterse bu akşam yüz kişi ile birlikte olabileceğimi, ne diyorsa onu yapmamı istediğini söyledi.

Orada 3 kızın lezbiyen ilişkiye girdiğini gözlerimle gördüm. Bu kızların hepsi birbirini sözlü olarak taciz ediyor ve Adnan Oktar buna müsaade ediyordu" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADNAN OKTAR  İTİRAF