UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AHMED HULUSİ’DEN “MALUM” OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ve İntizar olayında yapılan “Görüntüler ABD’den geliyor” açıklamasının ardından gözler ABD’de yaşayan Ahmed Hulusi’ye çevrilmişti. Ahmed Hulusi ise olaylarla ilgili açıklama yaptı!

AHMED HULUSİ’DEN “MALUM” OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ve İntizar olayında her geçen gün yeni bir gelişme daha ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz gün malum görüntülerin ABD’den servis edildiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

ABD’de yaşayan Ahmed Hulusi ise yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı;

“Son günlerde müvekkilimiz Ahmed Hulusi ile ilgili olarak basında yer alan kasıtlı ve yönlendirici haberleri üzülerek takip etmekteyiz.

Müvekkilimiz Ahmed Hulusi’nin ismi, bazı çevreler tarafından ısrarla ve kasıtlı olarak Mustafa Ceceli ve boşanmış olduğu eşi Sinem Gedik arasında geçen olay ve davalarla birlikte anılmaktadır. Müvekkilimizin bahsedilen olaylarla hiçbir ilgili olmamasına rağmen ısrarla bu olayla ilişkilendirecek itibarsızlaştırmaya çalışılması, gerek kendisini gerekse yayınlarını takip eden tüm sevenlerini üzmektedir.

Müvekkilimiz 1965 senesinde yayınlanmış olduğu Tecelliyat isimli kitabından başlayarak tüm kitaplarında ve söyleşilerinde belirttiği üzere insanların hiç kimseye tabi olmamasını, kendi aklıyla, kendi yolunu çizmesini kimsenin kimseye mazeret teşkil etmeyeceğini, dinin ferde geldiğini ve dinden ferdin mesul olduğunu, organizasyon ve kuruluşların ve tarikatların din adına kişiye bilgi vermekten öte hiçbir şey yükleyemeyeceğini vurgulamakta olup, şeyh, hoca, mürşit olmadığını ve bir tarikatının söz konusu olmadığını ısrarla vurgulamaktadır. Hal böyle ve bütün beyanları apaçık ortadayken halen bir kısım çevreden onu bir tarikat şeyhi gibi göstermeleri tarikatı var söylemini yaymaları tamamen planlı ve itibarsızlaştırma hareketi olarak değerlendirilmektedir. Ahmed Hulusi’nin bütün yazılı, görsel ve sözlü serleri www.ahmedhulusi.org/tr adresine veya Youtube Ahmed Hulusi kanalında incelenebilir.

Müvekkilimizin adı geçirilerek geleneksel ve yeni medya ortamında yer alan tüm haber ve içerikler tarafımızdan dikkatlice takip edilmektedir. Yasal olarak suç sayılan tüm girişimlerle ilgili tarafımızdan gerekli hukuki ve cezai işlemlere başlatılmış olup, insaf ve izandan yoksun olarak devam eden tüm saldırılara karşı da gereken her türlü tedbir alınacaktır.

Kamuoyumuza saygıyla duyurulur”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERahmed hulusi  mustafa ceceli