UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ’NDEN (TBB) BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

Bedelli askerlikte son dakika açıklaması: Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, "Bedelli askerlik uygulamasına bankacılık sektörünün uygun koşullarla destek sağlayacağına inanıyorum." dedi. Bedelli askerlik bekleyenlerin beklentilerini karşılayacaklarını ifade eden Aydın 'Bankalarımız gerekli açıklamayı yapacaklardır' diye konuştu. İşte ayrıntılar...

TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ’NDEN (TBB) BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!

Bedelli askerlikte son dakika açıklaması TBB’den geldi! Hüseyin Aydın, bedelli askerlik konusunda yaptığı yazılı açıklamada, bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşmasının beklendiğini belirtti.  

Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğin teminatı  olan gençlerin, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve  iş gücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve  ailelerine destek olmaya devam edebileceklerini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

UYGULAMAYA KATKI SAĞLAYACAK

“Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık  sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda  uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum. 

Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır. 

Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbedelli askerlik  bedelli  askerlik  kredi  banka