UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

6 GÜNDEN BERİ KAYIPTI, ÖMER’DEN ACI HABER GELDİ!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir hafta önce kaybolan Ömer Ankara adlı genç, ormanlık alandaki bağ evine asılı bulundu.

6 GÜNDEN BERİ KAYIPTI, ÖMER’DEN ACI HABER GELDİ!

Olay, Gölcük İlçesi Yukarı Değirmendere Mahallesi Çifteservi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere 13 Temmuz Cuma günü Değirmendere Merkez Camisi Cuma namazını kılan Ömer Ankara'dan (26)haber alamayan yakınları kayıp ilanında bulundu. Olaydan 6 gün sonra Çiftservi mevkiinde ormanlık alandaki bağ evinde bahçe eken Hüseyin Tar ve eşi, bağ evinin üst katında asılı ceset buldu.

Bağ evinden gelen koku üzerine üst kata çıkan yaşlı çift, cansız manken sandıklarının bir gence ait ceset olduğunu fark edince 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinde gencin 6 gün önce kaybolan Ömer Ankara'ya ait olduğu belirlendi. Ankara'nın cansız bedeni olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kollarından asılı halde bulunan cesedi gördüğünde şok olduklarını söyleyen bağ evi sahibi Hüseyin Tar, “Bağ bozumuna giderken kokuyu hissettik, ne diye bakarken birden bir maket olduğunu sandık. Baktık ceset olduğunu anladık. Sonra jandarma ve polise haber verdik. Burada bahçemiz var. Bizim hanım cesedi görünce birden korktu. Baktığın zaman çok karardığını görüyorsun” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERömer  kayıp