UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUSTAFA CECELİ VE GEDİK'İN OĞULLARI İÇİN PEDAGOGLAR DEVREDE!

Mustafa Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ile İntizar’ın ilişki yaşadığını ve oğlunun bundan etkilendiğini iddia edip velayeti almak için elindeki yatak odası görüntüleriyle adliyeye başvurmuştu. Aile mahkemesi, 7 yaşındaki oğul Ceceli’yle pedagog eşliğinde görüşülmesini ve iddia edilen ilişkiden etkilenip etkilenmediğinin araştırılmasını istedi.

MUSTAFA CECELİ VE  GEDİK'İN OĞULLARI İÇİN PEDAGOGLAR DEVREDE!

Mustafa Ceceli, geçen yıl boşandığı Sinem Gedik’ten oğlunun velayetini almak için mahkemeye sunduğu eski eşiyle İntizar’ın yatak odası görüntülerinin sızması nedeniyle geçen haftanın en çok konuşulan adamı olmuştu.

Peş peşe yapılan açıklamalar, İntizar’ın yapım şirketinden kovulması, Mustafa Ceceli’nin farklı cinsel yönelimlere düşmanlıkla suçlanması, eski eşten intikam için oğlunun geleceğini karartmakla itham edilmesi ve haberin bir çok yönü haftaya damga vurmuş, en çok okunan, en çok yorumlanan, sokakta en çok konuşulan konu haline gelmişti.

3 Temmuz günü Ceceli’in elindeki yatak odası görüntüleriyle oğlunun velayetini almak, nafakanın ve diğer boşanma tazminatlarının yeniden düzenlenmesi için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmasıyla başlayan dava sürecinde mahkeme bilirkişiyi işaret etti.

Mustafa Ceceli’nin, eski eşinin ilişkisinin oğlunun psikolojisini etkilediği iddiasını araştırmak için sosyal hizmetler görevlileri devreye girdi.

Buna göre çiftin oğulları pedagoglar tarafından sorgulanacak, iddia araştırılarak mahkemeye bir rapor sunulacak.

Aynı şekilde sosyal hizmetler görevlileri Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik ile de görüşerek mahkemenin çocuk için en doğru kararı vermesine yardımcı olmak için araştırma yapacak.

Bülent İpek – Habertürk

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMUSTAFA CECELİ  ARIN