UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

32 KM YÜRÜYÜNCE PATRON KENDİ ARABASINI HEDİYE ETTİ!

Bir eşya taşıma şirketinde işe başlayan 20 yaşındaki lise öğrencisi, aracı bozulunca ilk gün geceden yola çıkıp 32 kilometreyi yürüyerek aştı. Polisin gördüğü gencin hikayesi hızla yayıldı, patron kendi elleriyle otomobilinin anahtarını verdi.

32 KM YÜRÜYÜNCE PATRON KENDİ ARABASINI HEDİYE ETTİ!

ABD'nin Birmingham kentinde bir ev taşıma şirketinin sahibi, arabası bozulunca işindeki ilk gününe geç kalmamak için geceden yola çıkıp 32 kilometre yürüyen yeni çalışanına kendi arabasını hediye etti. 

20 yaşındaki Walter Carr adlı işçi sosyal medyada büyük övgü aldı. 

Bir polis memuru, yolda gördüğü ve hikayesinden çok etkilendiği Carr'ı, kahvaltı ısmarladıktan sonra eşya taşıyacağı eve bizzat götürdü. 

Ev sahiplerinin ısrarına rağmen dinlenmeyi reddedip işe koyulan Carr'ın kendisiyle tanışmak için Tennessee'den gelen patronu Luke Martin'le karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı. 

Martin, azmini övdüğü Carr'a 2014 model Ford Escape marka aracını hediye etti.

Carr, arabanın anahtarları kendisine verilirken "Gerçekten mi?" diye sordu. Carr'ın arabasını tamir ettirmesi için internette başlatılan yardım kampanyasında 8,000 dolar toplandı. 

2005'teki Katrina kasırgasında evlerini kaybettikten sonra ailesiyle New Orleans'tan Alabama eyaletinde bağlı Birmingham'ın bir banliyösüne yerleşen Carr'ın liseden Aralık'ta mezun olacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERabd  araba  işçi