UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KREDİ ÖDEMEKTEN BUNALINCA MUCİZELER EVİ YAPTI!

Modern insanın hayal edebileceği her şeye sahipti aslında. Ülkenin başkentinde yaşıyordu, fena sayılmayacak bir kazanç getiren düzenli bir işi vardı.

KREDİ ÖDEMEKTEN BUNALINCA MUCİZELER EVİ YAPTI!

Londra'da yaşayan Kris Harbour, asansör teknisyeni olarak çalışıyordu. 31 yaşındaki Harbour'un iki tane de evi vardı. Ama ödemek zorunda olduğu 400 bin sterlik değerindeki ev kredisi belini iyice büküyordu ve hayattan zevk almasını engelliyordu. Genç adam bir anda karar verdi ve yaşadığı hayatı geride bırakarak bambaşka bir düzen kurdu kendine. Kris Harbour, ilk iş olarak sahip olduğu mülkleri sattı. Sonra işinden istifa etti. Ardından da tasını tarağını toplayıp Galler'e taşındı.16 yaşında okulu bırakıp hayatını kazanmak için çalışmaya başlayan Harbour, böylece yeni bir hayata adım attı. 

Güney Galler'de bir arsa satın alan Harbour, internetteki bir online satış sitesinden satın aldığı malzemeleri kullanarak hayallerinin evini inşa etti. Üstelik bu ona 4 Bin Sterlin'e mal oldu. Yani ödemek zorunda olduğu ev kredisinin yanında çok da önemsiz bir rakama. Kris Harbour şimdi kız arkadaşı Dot Bere ile birlikte hayallerinin evinde yaşamanın keyfini çıkarıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKREDİ  BORÇ