UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE DÖNER BIÇAĞI İLE SALDIRDI

MALATYA'da, otobüs şoförü Önder Boyun'la , Y. Şahin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda saldırgan Y. Şahin, şoför Boyun'a döner bıçağıyla saldırdı. Olay otobüste bulunan güvenlik kamerasınca kaydedildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE DÖNER BIÇAĞI İLE SALDIRDI

Olay, Koyunoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede bulunan bir durakta Büyükşehir Belediyesine bağlı Önder Boyun yönetimindeki otobüse, Y. Şahin yumruk atmaya başladı.

Boyun, yolcu olduğunu düşünüp, otobüsü durdurarak kapıyı açtı. Şoför Boyun'a ayağını ezdiğini iddia etti. Şoför Boyun da neresini ezdiğini, göstermesini istedi. Bu sırada Boyun, Y. Şahin'le aralarında arbede çıkmaması ve içeriye girmemesi için kapıyı örttü.

Saldırgan da kapının örtülmesine izin vermeyip, belinden döner bıçağı çıkararak şoföre saldırmak istedi. Bu sırada kolundan yaralanan Boyun'a saldıran Y. Şahin'e tepki gösteren vatandaşlara da, elindeki bıçak yolculara doğrulttu.

Daha sonra şoföre dönen saldırgan Y. Şahin, 'Kelleni alırım senin' diyerek küfür ve hakaretler etti. Saldırgan, arkadaşları tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Saldırgan Y. Şahin, olay günü polis tarafından kıs kıvrak yakalandı. Sorgusunun ardından Y. Şahin serbest bırakıldı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMALATYA