UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İBRAHİM KARAKUŞ YAZIYOR:“EYVAH! CECELİ’NİN DE VİDEOLARI MI VAR?”

Mustafa Ceceli, Sinem Gedik ve İntizar arasındaki hukuk mücadelesi dışarıda “video dağıtma” tartışması şeklinde sürerken, “bizim piyasa” içinde iki gündür herkesin konuştuğu bir dedikoduyu kaleme almak istedim.

İBRAHİM KARAKUŞ YAZIYOR:“EYVAH! CECELİ’NİN DE VİDEOLARI MI VAR?”

İBRAHİM KARAKUŞ YAZIYOR

 

İki gündür bizim piyasa yıkılıyor.

Söz konusu isim yine son günlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli

Ama bu kez durum tersine dönmüş durumda!..

Söylentiler acayip…

Toplum tarafından da büyük tepki gören video olayı gündemden hiç düşmeyecekmiş düşecekmiş gibi görünürken, durum bir anda tersine dönecekmiş gibi!..

Aslında, klasik bir hayat gerçeği; “Yaşattığını, yaşamadan!..”

Peki, bizim piyasayı çalkalandıran dedikodu ne?..

Mustafa Ceceli’nin bir müzik stüdyosunda iki ünlü isim, biri T.T, diğeri L. ile (isimlerini yazmıyorum, çünkü henüz ispat aşamasına gelmemiş bir olayda kimsenin günahını almak istemiyorum) çekilmiş uygunsuz videoları olduğu kulaktan kulağa anlatılıyor.

Açık söylüyorum, ne kadar doğru bilmiyorum ama bir sürü insanın anlattığına göre bu video, bu olaylarla birlikte eski eşi Sinem Gedik’in de eline ulaştırılmış!.. Sanırım, intikamını alsın zihniyetiyle!..

Ancak Sinem Gedik, asla bunların ortaya çıkmasını istemiyormuş. Ve “Başkası ne yaparsa yapsın, ben böyle bir şeyi yapamam” diyormuş.

Fakat… Doğruysa bu dedikodu… Sinem kullanmasa bile birileri yine internete yükleyip, herkese dağıtabilir. (Daha öncekiler de bize öyle geldi çünkü, hala da instagram DM hesaplarımızdan atmaya devam ediyorlar)

İşte burada bir konuyu yine hatırlatmak gerek, vicdanen… UçanKuş’ta daha önce yazıldı. Bu konuyu, özellikle “dağıtma-çeteleşme” gibi büyük bir suç ağına Emniyet’in el atması gerek diye… Bir an önce bu rezillikler, bu mekanizmalar kurutulmazsa ve bu tip şeyleri yapanlara, bu çetelere korku salınmazsa, yakında her yerde şimdi iddia edilen bu videoları da görmeye başlarız. Sonrasında ise kimse basına suç bulmaya kalkmasın… Medya’nın arasında da bir rekabet var, biri kullanınca, diğeri kullanıyor v.s v.s… (İlk olayda da öyle oldu, Hürriyet'te yılların gazetecisi Cengiz Semercioğlu başlattı, diğerleri de günlerdir bildikleri bu olayı verme yoluna girdiler)  O yüzden bu suyun ana kaynağını, herkese, gazetecilere dağıtanları (yayan-dağıtan-hedefleri başka olan-kısacası çeteleşen) kazımak, kökten kurutmak gerek… Bu şekilde cezasız kalırsa, son derece kötü bir örnek oluyor!..

Sonuç olarak, şayet bu kadar camia içine yayılmış bu son dedikodu yalan diyelim, Ceceli ya da avukatından gelebilecek bir açıklamayı da hemen burada yayınlarım, mutlaka o hakkı kendisine veririm. Hatta “Bu bir iftira, piyasada özellikle yayıyorlar” diyebiliyorsa, açık söyleyeyim, kendimi kötü hissederim, kullanıldığımı düşünürüm(ancak bir, iki değil, onlarca kişiden geldi bu haber, yoksa iki kişinin lafıyla da bu iddiaları yazacak da biri değilim) ve o kaynakların kökünü bulmak için de bir gazeteci olarak elimden geleni yapacağıma yemin ederim.

Yazının sonunda ise, şunu belirteyim, şayet bu dedikodu doğruysa, bu görüntüleri asla yaymak istemeyen Sinem Gedik’i tebrik ederim.

SİNEM’İN AVUKATINDAN BİR AÇIKLAMA GELDİ!

Yazdığım bu yazı üzerine, Sinem Gedik’in Avukatı Eda Salman Bayraktar’dan bir cevap yazısı geldi.

Üstte de belirttiğim gibi her türlü cevap hakkına saygı duyduğumu söylemiştim.

İşte o yazı:

“Bir kısım medyada yer alan müvekkilim Sinem Gedik’in eski eşinin uygunsuz görüntüleri olduğu yönündeki haberler kesinlikle doğru değildir”

Ancak ben zaten bu görüntülerin sahibinin Sinem Gedik olduğunu iddia etmedim. Başkalarının yakaladığı iddiası olduğunu ve bir şekilde Sinem Gedik’e gösterildiği ya da bilgisinin uçurulduğu söylentisinin kulağıma geldiğini ve de Sinem Hanımın bence çok doğru davranarak bu harekete prim vermediğini, uzak durduğunu ısrarla belirttim. Ve yazdıklarımda da bir yanlış varsa, bu dedikodular doğru değilse hemen cevap hakkına da hürmet edeceğimi söyledim.

Görüldüğü gibi Sinem Hanım tarafından bir yanıt geldi ve yayınlıyorum.

Şayet, Mustafa Ceceli tarafından da bir açıklama olursa, onu da hemen okuyucularıma ileteceğim. 

İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustafa ceceli