UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZCAN DENİZ YAŞADIKLARINI İŞTE BÖYLE ANLATTI!

Özcan Deniz’den duygu dolu bir paylaşım geldi.

ÖZCAN DENİZ YAŞADIKLARINI İŞTE BÖYLE ANLATTI!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, kaybettiği babası için sosyal medyada duygu dolu bir paylaşım yaptı.

"BABA OLMAK"

Cenazesinde sevenlerine de teşekkürü ihmal etmeyen Deniz, “BAŞTA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A, CENAZEMİZE KATILAN TÜM DOSTLARA, SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TAZİYELERİNİ İLETEN TÜM SEVENLERİMİZE VE DE ARAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak!.. Bir erkeği büyüten iki güçlü duyguyu aynı zaman içinde yaşadım. Yaş ne olursa olsun, buna ne kadar hazır olursanız olun doğum ve ölüm yüzleştiğiniz an tüm hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar etkileyen iki fenomendir. Hele hele doğan çocuğunuz, ölen babanız ya da anneniz ise tüm hesaplar kapanır, yüreğinizde hapis bütün mahkumlara af çıkartırsınız. Ne ile yaşanır ne ile yaşanmaz daha net görürsünüz. İşte yaşadığım bunlar.

ALLAH sevdiklerimizin kayıpları ile sınamasın hiçbirimizi. Toprağın bol mekanın cennet olsun. BABA eksik bıraktıklarımızı zamanı geldiğinde tamamlarız. Huzur içinde sonsuzluğun olsun.#sıddıkdeniz”

Öte yandan uzun zamandır aralarının açık olduğu bilinen Mahsun Kırmızıgül’ün de cenazede olması dikkat çeken detaylar arasındaydı…



 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözcan deniz