UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YILDIZ TEPKİLER YÜZÜNDEN TRANS ERKEK ROLÜNDEN VAZGEÇTİ!

Scarlett Johansson, Rub & Tug filminden çekildiğini açıkladı.

ÜNLÜ YILDIZ TEPKİLER YÜZÜNDEN TRANS ERKEK ROLÜNDEN VAZGEÇTİ!

Yönetmenliğini Rupert Sanders'ın yapacağı Rub and Tug filminde trans bir erkek birey olan Dante Tex Gill’i canlandıracağı açıklanan Scarlett Johansson, gelen tepkiler üzerine rolü bıraktığını açıkladı.

Scarlett Johansson, Ghost in the Shell filminde de Rupert Sanders ile çalışmıştı.

Scarlett Johansson geçtiğimiz hafta rolün kendisine verileceği açıklandıktan sonra gerek kendi hayranları gerekse LGBTİ dernekleri ve trans bireylerden çok sert tepkiler aldı.

LGBTİ aktivistleri bir trans birey rolünün gerçekten trans birey olan bir insan tarafından canlandırılması gerektiğini, bu rolü Scarlett Johansson'a vermenin etik olarak doğru olmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.

Rol için Scarlett Johansson'un adının geçmesinden sonra herkes kızgınlığın ve tepkisini sosyal medya platformlarından paylaşıp güzel oyuncuyu adeta topa tuttu.

Variety'nin haberine göre bu tepkileri büyük bir ciddiyetle karşılayan oyuncu film projesinden çekildiğini açıkladı.

Trans bireylere ve eşcinsel topluluklara büyük bir sempati beslediğini açıklayan yıldız oyuncu verilen tepkileri haklı bulduğunu ve saygıyla karşıladığını söyleyerek rolü oynamaktan vazgeçtiği açıkladı.

Scarlett Johansson'un projeden ayrılmasıyla filmin akıbetinin ne olacağı ve rolü gerçekten trans bir oyuncunun oynayıp oynamayacağı ise henüz açıklığa kavuşmadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13