UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EDHO’NUN ‘İLYAS’I BABA OLDU!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde “İlyas” karakterine can veren Ozan Akbaba baba oldu. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, oğluna duygusal bir mesaj yazdı.

EDHO’NUN ‘İLYAS’I BABA OLDU!

Başrollerinde Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın rol aldığı ekranların sevilen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın “İlyas Çakırbeyli”si Ozan Akbaba’nın oğlu dünyaya geldi.

Buket Arıkan’la 2017 yılında evlenen Ozan Akbaba, sosyal medya hesabından oğlu Ozan Ali’yle fotoğrafını paylaştı ve oğluna oldukça duygusal bir mesajla seslendi.

İşte Ozan Akbaba’nın o mesajı:

“Hoş geldin oğlum. Bu tarih, doğduğun tarih Ozan Ali’im. Şu kısacık hayatımıza, içinde yanlışların da doğruların da bolca bulunduğu, acizane ruhumuzun bir nefeslik ömrüne yepyeni bir nefes kattığın hayatımıza girdiğin için sana ne kadar teşekkür etsek az.  Ozan Ali’m…

Annen, çok sabırlı, çok güçlü bir kadın oğlum. Senden tek bir isteğim olacak; anneni çok sev olur mu? Çünkü sen onu çok seversen dünyayı seversin, sen onu çok seversen hayatı, yaşamayı çok seversin, sen onu çok seversen insanı, doğayı, bitkiyi, hayvanı, uyumu, güzelliği, içinde güzellik barındıran her şeyi çok seversin. Yeryüzünde sevgi hak eden ne varsa eminim hepsini çok seversin… Avucunda dünyayı taşıyan anneni çok sev Ozan Ali, ve tüm yanlışlarımıza rağmen bizi çok sev oğlum.”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13