UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLK BAKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlk Bakanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İbrahim Kalın açıklamalarda bulunuyor.

İLK BAKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Külliye'deki ilk Kabine toplansına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor.

Kalın'ın açıklamalarından satır başları:

Kalın, "Kabine toplantısının en önemli vurgularından bir tanesi, hiçbir hız ve vakit kaybetmeden çalışmalara, hizmetlere devam edilmesi. Önemli konu başlıklarından birisi de ekonomiydi. Cumhurbaşkanlığı kabinesi tarafından ortaya konulan tüm bakanlıklar arasında koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmalar yapıldı. Bütçe disiplininin sağlanması, enflasyon ile mücadele önceliklerimiz arasında yer alıyor." dedi.

Kalın, "15 Temmuz hain darbe girişinin ardından Türkiye de ekonomik krizler olacak diye söylemlerde bulunuldu, bunlar olmadı. Böyle bir darbe girişimi başka ülkede olsaydı o ülkede ekonomi çöker, toplumsal kaos oldurdu, bunların hiçbiri olmadı. Çok olağanüstü bir tehditle karşılaşmamız durumunda OHAL mekanizması tekrar hayata geçirilebilir. Şuan itibariyle 18 Temmuz'da OHAL'in sona erdirilmesi, mevcut yasalar ve kanunlar çerçevesinde terörle mücadelenin devamı öngörülüyor."diye konuştu.

NATO KARARLARI MEMNUNİYET VERİCİ

NATO'nun kararları Türkiye açısından memnuniyet vericidir. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİBRAHİM KALIN