UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜNEŞ TUTULMASININ KİŞİLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ!

Kısmi Güneş Tutulması 13 Temmuz Türkiye saatiyle 06.01’de Yengeç burcunda gerçekleşecek. Tutulmalar önemlidir. İnsanlığın yazılı tarihi boyunca titizlikle gözlemlenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır.

GÜNEŞ TUTULMASININ KİŞİLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ!

Yeni Ay, Dolunay gökyüzünün kısa süreli olarak etkileneceğimiz olağan yansımalarıdır.

Fakat tutulmaları daima dikkate almalısınız.

Her Güneş ve Ay tutulmasının etkisi 6 ila 12 ay boyunca yaşamlarımızda etkisini sürdürecektir.

Güneş Tutulması: Ay, güneş ile dünyanın arasına geldiği zaman ve günesin ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeni Ay’dır.

Güneş¸ tutulmaları kişilerle birlikte geniş¸ kitleler üzerinde de etkili olur, günesin tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar.

Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetimlerde zayıflama, karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir.

Geçmişe ait konuların yeniden karsımıza çıkması…

Bölgesel olarak depremler, kazalar, yangınlar, güneş¸ tutulmasının yansımaları arasındadır.

Güneş¸ ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir.

Bireysel olarak güneş¸ tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Büyük değişikliklere gebe bir tutulma enerjisiyle karşı karşıyayız.

Ev, aile, gelenek ve duygusal tatmin gibi Yengeç burcunun temsil ettiği temaların merkezde olacağı zorluklar ve fırsatlarla karşı karşıyayız.

Karanlıktan aydınlığa dönüştüren gezegen Pluto’nun dönüştürücü ve güçlendirici enerjisi bu tutulma da bizim iktidar alanımızın dışına çıkarak gücümüzün farkına vardıracak bizleri daha iyiye ulaşmak için bir adım atmamızı gerektiren enerjiler hakim gökyüzünde.

Güvenlik arzumuz daha da yükselecek, güvenli olanı tercih edip bunun önemini daha iyi kavrayacağımız enerjilerle karşı karşıyayız.

Bu tutulmanın gücü kendimize ve başkalarına karşı neye ihtiyacımız olduğunun farkına varacağımız ve hayatımızı anlamlı özel ve değerli kılmak noktasında neleri yapmadığımız konusunda duygusal olarak kendimize dürüst olmamıza yardımcı olacak enerjileri barındırmakta.

KOÇ

Ev ve aileyle ilgili konular güney tutulmasıyla aydınlanmakta… Bu enerjiyle evinizi veya mülkünüzü satma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gölgesinde çok uzakta yaşıyorsanız, tutulma enerjisiyle bu konularda iyileşmeler söz konusu.

BOĞA

Güneş tutulması sizleri yükseltmek için etkili olacak. Yaptığınız meslek her ne olursa olsun kendinizi geliştirmek ve yaptıklarınızı tanıtmak başkalarına iletmek için bu enerjiyi iyi değerlendirdiğiniz takdirde başarı sizinle olacaktır.

İKİZLER

Geliriniz iş değiştirme, daha fazla para kazanma ya da paranızı sizin için daha iyi hale getirme yollarını bulabileceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız. Emeklerinizin maddi karşılığını alacaksınız. Hiç kimsenin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

YENGEÇ

Burcunuzdaki tutulmayla hayat yolculuğunuzun rotasını değiştirebilirsiniz. Görünüşünüzü değiştirmekten tutun bedeninizde sizi rahatsız eden şeyleri bile değiştirebileceğiniz enerjileri doğru değerlendirmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

ASLAN

Tutulmanın yansımasıyla ruhunuzun derinliklerinden bazı şeyler duygusal olarak uyanışa geçebilir. Fakat bu durumun sizi korkutmasına izin vermeyin. Kaybetmekten korkup güzelliklerin sizden uzaklaşacağı düşüncesiyle kaygıya düşmeyin.

BAŞAK

Bu tutulma, sizleri yeni kaynaklar ve fırsatlarla karşı karşıya bırakacak. Dostluklar, arkadaşlıklar, yeni kaynaklar, kazanımlar açısından öncem taşıyor. İlişkilerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz enerjiler söz konusu.

TERAZİ

Güneş tutulmasının enerjisiyle hedeflerinize ulaşmak adına büyük hamleler yapmaya hazır olun. Çünkü zorlu çalışmalarınız ve saygınlığınız sayesinde büyük ödüller almaya başlayacağınız enerjiler hakim olmaya başlıyor.

AKREP

Sizler değişimi seven bir burcun mensubu değilsiniz. Ancak bu tutulma sizi kendiniz için yarattığınız sınırların ötesine itecek güçlü değişimlerin habercisi. Bunun bir yolu seyahat ya da eğitim yoluyla gerçekleşebilir.

YAY

Bu tutulma sizin için duygusal enerjileri barındırmakta. Kalbinize gömdüğünüzü ve kilitlendiğinizi düşündüğünüz eski duygular korkular uyanabilir. Sizi zehirleyen bir ilişkinin acılarından özgürleşebilirsiniz.

OĞLAK

Kendi başınıza aldığınız kararlar yaptıklarınız her şeyin en doğrusunu yalnızca siz biliyormuş gibi davranışlarınızın size neler kaybettirdiğini anlamaya başladığınız enerjiler söz konusu. Evlilik için gelişmeler yaşanacak.

KOVA

Aklınıza, bedeninize ve ruhunuzu yenileyebileceğiniz enerjiler yansıyacak. İş değişikliğine gidebilirsiniz. İleriye dönük olarak, daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesi tutulmanın size getirileri arasında.

BALIK

Küçük bir çocukken yaptıklarınızı hatırlayın, eğlenmek için aldığınız riskleri hatırlayın, ufak tefek kaçamaklarla yaşadığınız mutlulukları düşünün. İşte bu tutulma sizlere bu enerjileri getirmekte. Aşık olabilirsiniz.

Dr. Şenay Devi yazdı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüneş tutulması  burçlar  şenay devi