UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİNSEL ORGANINDAN SÜRPRİZ YUMURTA ÇIKTI!

İngiltere'de nişanlısına evlenme teklifi etmek isteyen genç kadının yaşadıkları yok artık dedirtti. İşte tuhaf ötesi olayın detayları...

CİNSEL ORGANINDAN SÜRPRİZ YUMURTA ÇIKTI!

"Bir Genç Doktorun Gizli Günlükleri: Canınız Yanabilir" adlı kitap İngiltere'de son haftaların en çok satılan kitapları arasına girdi. İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri'nde görevli doktor Adam Kay meslek hayatı boyunca karşılaştığı tuhaf olayları yazdı. Ancak kitaptaki bazı hikayeler tuhafında ötesinde.

Daily Mirror gazetesinde yayınlanan bir habere göre, doktor Adam Kay bir kadın hastasının erkek arkadaşına evlenme teklif etme hikayesinin nasıl korkunç bir kabusa dönüştüğünü anlattı. Cinsiyetçi rolleri reddeden genç kadın bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşına evlenme teklifi etmeye karar verdi. Genç kadın uzun süre düşündü ve evlenme teklifi yapmak için ilginç bir yol buldu.

Bir nişan yüzüğü satın alan kadın sürpriz yumurta olarak bilinen çikolatalardan alıp içindeki plastik kapsüle nişan yüzüğünü koydu. Buraya kadar her şey normal görünüyordu. Ancak genç kadın plastik kapsülü cinsel organının içine yerleştirdi.

Aslında planı basitti. Erkek arkadaşı cinsel ilişki öncesi kendisiyle ilgilenirken kapsülü fark edecekti ve çıkarıp içini açacaktı. Ancak öyle olmadı. Kapsül kadının cinsel organına sıkışıp kaldı. Çıkarmaya çalışırken de yan döndü ve iyice sıkıştı.

Çift soluğu hastanede aldı. Onlara doktor Adam Kay müdahale etti. Tıbbi müdahale sonrası kapsül sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kitabında olayı anlatan Doktor Kay, "Genç kadın onca yaşanandan sona bile kapsülü oraya neden yerleştirdiğini sevgilisine anlatmak istemedi. Sürprizi sürdürmek için çok hevesliydi" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSÜRPRİZ YUMURTA