UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİBARİYE’NİN “BİLMEM NE KADINLAR” DEDİĞİ KADINLAR KİM?

Eşi Ali Küçükbalçık'ın kumar ve aldatma haberleriyle gündeme gelen ve boşanması beklenirken evliliğine sahip çıkan şarkıcı Kibariye, evliliğindeki son durum için "Bilmem neler için yuvamı yıkmam" dedi.

KİBARİYE’NİN “BİLMEM NE KADINLAR” DEDİĞİ KADINLAR KİM?

Yazı, Bodrum'daki tripleks villasında geçiren Kibariye, önceki gün objektiflere takıldı. Market alışverişi yapan sanatçı, muhabirlerle sohbet etti. Eşi Ali Küçükbalçık ve kızının evde olduğunu söyleyen Kibariye, evliliklerinde her şeyin yolunda gittiğini ve bilmem neler için yuvasını yıkmayacağını söyledi.

"BİLMEM NELER İÇİN YUVAMI YIKMAM"

Eşinin harcamaları yüzünden ev kredisini ödeyemediği söylentilerine de açıklık getiren Kibariye, şunları anlattı: "Şükür, çalışıyorum ve eksiklerimi alıyorum. Bazı sıkıntılar oldu ama hepsi geçti, gitti. Ben ve çocuğum mutluyuz. Babası, evlenirken kızımın kırmızı kurdelesini bağlayacak. Hiçbir zaman 'bilmem neler' için yuvamı yıkmam. Önemli olan, hataları tekrarlamamaktır. Evliliğime sahip çıktım. Yuvayı dişi kuş yaparmış. Romanca'da şöyle derler; 'Kofti bir durum yok her şey sebai dü...' Yani iyi."

"İLLA YAKALAYACAĞIM BİRİYLE"

Eşinin kendisini aldattığı iddiası ve kumar borcu nedeniyle zor günler geçirdiği konuşulan şarkıcı, "Çapkınlığı gözlerimle görmedim, illa yakalayacağım biriyle... Ya da siz çekeceksiniz ve o zaman 'Tamam' diyeceğim. Kumar haberleriyle ilgili yorumum da, hatasız kul olmaz!" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKİBARİYE  ALİ KÜÇÜKBALÇIK