UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN OKTAR AKIL SAĞLIĞI YÜZÜNDEN SERBEST Mİ KALACAK?

Adnan Oktar'ın avukatı Atanur Demir, "Akıl sağlığının yerinde olup olmaması ile ilgili mesele Adli Tıp tarafından verilecek bir raporla sabit olur. Bu cezasızlık sebebidir" dedi.

ADNAN OKTAR AKIL SAĞLIĞI YÜZÜNDEN SERBEST Mİ KALACAK?

Adnan Oktar'ın avukatı Atanur Demir, "Kaçarken yakalandığı haberi bilgisi doğru değil. Akıl sağlığının yerinde olup olmaması ile ilgili mesele Adli Tıp tarafından verilecek bir raporla sabit olur. Bu cezasızlık sebebidir" ifadelerini kullandı.

"ADLİ TIP TARAFINDAN VERİLECEK BİR RAPORLA SABİT OLUR"

Sağlığı ile ilgili herhagi bir raporun olup olmadığına ilişkin soruya Atanur Demir, "Kaçarken yakalandığı haberi bilgisi doğru değil. Akıl sağlığının yerinde olup olmaması ile ilgili mesele Adli Tıp tarafından verilecek bir raporla sabit olur. Bu cezasızlık sebebidir" diye cevap verdi.

"İLERİKİ AŞAMADA HUKUKÇU OLARAK DEĞERLENDİREBİLİRİZ"

Demir, "Ancak gündemimizle böyle bir konu söz konusu değil. İleriki aşamada biz hukukçu olarak bunu değerlendiririz. Onunla ilgili bizim gözlemimiz önemli, müvekkilin talebi önemli, mahkemenin gözlemi, yargı makamlarını gözlemi önemli şuan gündemimizde savunma olarak böyle bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13