UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RONALDO'DAN, MADRİD'E VEDA MEKTUBU

Portekizli yıldız, Juventus'a transferinin ardından Real Madrid için bir veda yazısı kaleme aldı.

RONALDO'DAN, MADRİD'E VEDA MEKTUBU

Portekizli yıldız mektubunda şunları söyledi:

"Real Madrid'de ve Madrid şehrinde geçirdiğim yıllar, hayatımdaki en mutlu yıllardı. Bu kulüp, bu taraftarlar ve bu şehir için sadece çok büyük bir minnettarlık hissediyorum. Bana gösterdikleri sevgi ve şefkat için onlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Fakat, inanıyorum ki, kariyerimde yeni bir döneme girme zamanım gelmişti ve bu nedenle kulüpten transferime izin vermelerini istedim. Benim hislerim bu yönde ve taraftarlarımızdan bunu anlamalarını bekliyorum.

Dokuz yıl boyunca bana karşı harikaydınız. Bu dokuz yıl eşsizdi. Çok heyecanlı yıllar geçirdim ama aynı zamanda zor yıllardı, çünkü Real Madrid hedefleri yüksek bir kulüp. Ama biliyorum ki, burada futboldan aldığım keyfi hiçbir zaman unutmayacağım.

Sahada ve soyunma odasında harikulade takım arkadaşlarına sahip oldum. Sıcaklığını hep hissettiğim olağanüstü taraftarımızla üst üste üç defa olmak üzere beş sezonda dört Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadık. Bireysel anlamda da, yine taraftarımızla birlikte, dört defa Ballon d'or ve üç defa Altın Ayakkabı kazanma zevkini tattım. Bunların hepsi, bu olağanüstü kulüpte gerçekleşti.

Real Madrid benim ve ailemin kalbimi fethetti ve bu nedenle, her zamankinden daha yoğun bir şekilde, bu kulübe, başkanımıza, yöneticilerimize, takım arkadaşlarıma, antrenörlerimize, doktorlara, fizyoterapistlere ve kulüpte çalışan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Taraftarlarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İspanya futboluna da teşekkür ediyorum. Bu heyecan dolu dokuz yılda çok iyi oyuncularla futbol oynadım. Onların her birine minnetimi ve saygımı sunuyorum.

Bu kararı çok düşündüm ve yeni bir viraja girmem gerektiği kanısına vardım. Bu formayı çıkarıyorum ama her zaman bu formayı, bu armayı ve Bernabeu'yu kalbimde hissedeceğim.

Herkese teşekkürler ve ilk defa dokuz yıl önce söylediğim gibi: Hala Madrid”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13