UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ SEVGİLİSİNİN KIZ ARKADAŞINA AKILALMAZ İŞKENCELER YAPTI!

Rusya'da sevgilisi tarafından başka biri için terk edilen hamile genç kız, yanına arkadaşlarını da alarak gittiği evde, eski sevgilisinin yeni kız arkadaşına akıl almaz işkenceler yaptı.

ESKİ SEVGİLİSİNİN KIZ ARKADAŞINA AKILALMAZ İŞKENCELER YAPTI!

Rusya'da 17 yaşındaki Sara Zagidullia isimli genç kız, erkek arkadaşının eski sevgilisi olan Aleksandra Dulesova'nın saldırısına uğradı.

DUŞ BAŞLIĞI İLE İŞKENCE YAPTILAR

Aleksandra, üç arkadaşı ile beraber gece saatlerinde Sara'nın evine zorla girdi. 

Grup, önce Sara'nın saçlarını kesti, daha sonra üzerine idrarlarını yapıp Sara'ya cinsel tacizde bulundu.

Üç kadın daha sonra Sara'yı zorla duşa götürüp duş başlığını cinsel organının içine koyup sıcak suyu açarak kadına işkence yaptılar.

ÇOCUĞU OLMAYACAK

Kadınlar, Sara'nın telefonunu, bilgisayarını, parasını ve diğer değerli eşyalarını aldıktan sonra kadını çıplak bir şekilde evinde bırakıp çıktı.

Ölmek üzere olan Sara, polisi aradı.

Polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç kızın yapılan muayenesinden sonra doktorlar, sıcak suyun vajinasına zarar verdiğini ve bundan sonra anne olamayacağını söyledi.

TUTUKLANDILAR

İddiaya göre Aleksandra, erkek arkadaşı Igor'a hamile olduğunu söylemesi üzerine erkek arkadaşı kendisini terk edip Sara ile ilişki yaşamaya başladı. Alexsandra, Sara'ya defalarca "Bizi rahat bırak, yoksa seni öldürüp gömerim" mesajı attı.

Alexandra hamile olduğu için ev hapsinde tutulurken, üç arkadaşı ise tutuklandı. Gençler, suçlu bulunmaları durumunda işkence ve tecavüz suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası alacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSara'ya